Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 07.05.2022

beIN SPORTS 4 ekranlarından 7 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 33. hafta mücadelesinde, Hoffenheim ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek.

Betroad, Hoffenheim galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.75, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.40, KGYOK 2.90 oran kazandırıyor.

Hoffenheim’da Kötü Gidişat Sürüyor

Almanya Bundesliga’da son 7 hafta ev sahibi Hoffenheim için puan kayıplarıyla geçti. Sebastian Hoeness’in öğrencileri son 7 haftadan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken 8. sıraya kadar geriledi. Son olarak evinde Freiburg’a 4-3 kaybeden Hoffenheim, iç sahada 3 golle iyi bir sınav vermeyi başarırken, savunmada devam eden bireysel hataları ev sahibine bir kez daha mağlubiyeti getirdi. Konferans Ligi potasıyla puan farkı 6’ya çıkarken, son 7 haftaya kadar iyi bir sezon geçiren Hoffenheim, büyük bir fırsatı kaçırdı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan ev sahibi, Konferans Ligi hayallerini sürdürmek istiyorsa, sahasında kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda.

Bayer Leverkusen Güven Tazeledi

Almanya Bundesliga’nın 32. haftası evinde  Frankfurt’u konuk eden Bayer Leverkusen, Paulinho ve Patrik Schick’in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başarırken, 2 golünde asistini yapan Moussa Diaby maça damga vuran isimlerden birisi oldu. Üst üste 2. galibiyetini alarak bitime 2 hafta kala 3. sıradaki yerini korumayı başaran Bayer Leverkusen, Dortmund’un üst üste 2 mağlubiyet almasıyla birlikte sezonu 2. sırada bitirme şansını sürdürdü. Gerardo Seoane ve öğrencileri UEFA Avrupa Ligi’ne Son 16 Turu’nda veda ederken, rotasını tamamen Bundesliga’ya çevirdi. Konuk ekip bu hafta sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Hoffenheim karşısına galibiyet için çıkacak. Zira Bayer Leverkusen’in en yakın rakibiyle arasında 3 puan fark bulunuyor.

Hoffenheim – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Hoffenheim – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Marco John, Chris Richards, Benjamin Hübner, Ermin Bicakcic ve Havard Nordtveit sakat. Bayer Leverkusen cephesinde ise Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Amine Adli, Timothy Fosu-Mensah, Karim Bellarabi ve Zidan Sertdemir’in sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Fayçal Tapsoba, Tah, Hincapie, Daley Sinkgraven, Wirtz, Frimpong, Exequiel Palacios, Andrich, Diaby, Lucas Alario.

İddaa Tahmini

Üst üste galibiyetlerle 3. sıradaki yerini korumayı başaran Bayer Leverkusen, 7 maçtır galibiyet hasret kalan Hoffenheim karşısında kazanacak ve 3. sıradaki yerini korumaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Betroad Oranı MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Bayer Leverkusen. Tam 6 golün atıldığı maçtan konuk ekip 4 golle galip çıkmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.