Nice Nantes İddaa Tahmini 07.05.2022

Fransa Kupası’nda Final heyecanı yaşanıyor. 7 Mayıs Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan mücadelede, Nice ile Nantes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak dev maça Stade de France ev sahipliği yapacak.

Bets10, Nice galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.40, Nantes galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.85, beraberliğe 2.90, konuk ekibe ise 3.15 oran veriyor.

Nice Vites Yükseltti

Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Nice, Fransa Kupası’nda ise bu sezon harikalar yarattı. . Cholet, Marsilya, Versailles ve PSG’yi elemeyi ev sahibinde, bu sezon iki kulvarda birden, Christophe Galtier’in etkisini gördük. Geçtiğimiz sezon Lille ile şampiyonluk kupasını kaldıran tecrübeli teknik adam, Nice ile başarılı bir sezon geçirmeye devam ediyor. Tek kupa şansı Fransa Kupası’nda devam eden Nice, Fransa Ligue 1’de ise 60 puanla 5. sırada yer alıyor. Bitime 3 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasında 5, UEFA Avrupa Ligi potasından ise 2 puan uzaklıkta yer alan Nice, son 2 haftada aldığı galibiyetlerle üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Troyes ve Bordeaux karşısında kalesini gole kapatarak kazanan ekip, seriyi Nantes karşısında sürdürmek istiyor.

Nantes Sürpriz Peşinde

Fransa Kupası’nda finalist olarak boy gösterecek olan Nantes, Ligue 1 sahnesinde son 2 haftadan 4 puan toplamayı başarırken, hücum performansıyla final öncesi güven tazeledi. Bordeaux karşısında alınan 5-3’lük galibiyetin ardından Lens deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönmeyi başaran Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 35 hafta sonunda 51 puanla 9. sırada yer alıyor. Fransa Kupası serüvenine ise Sochaux zaferiyle başlayan Nantes, ardından Bastia, Monaco, Vitre ve Brest’i elemeyi başardı. Konuk ekibin 5 kupa maçının sadece 1’inde karşılıklı goller atılırken, Nantes rakibi Nice gibi iyi savunma performansıyla dikkat çekti.

Nice – Nantes Maç Bilgileri

Nice – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Stephanie Frappart. Mücadele Stade de France ev sahipliğinde oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde karşılaşma önce Youcef Atal, Morgan Schneiderlin ve Claude-Maurice’nin sakatlıkları bulunuyor. Nantes takımında Charles Traore’nin sakatlığı devam ediyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Dennis Appiah, Castelletto, Corchia, Moutoussamy, Chirivella, Wylan Cyprien, Bukari, Merlin, Kolo.

İddaa Tahmini

Nice iki kulvarda birden iyi bir sezon geçirirken, son 2 hafta kalesini gole kapatarak aldığı galibiyetlerle güven verdi. Lille ile şampiyonluk zaferi yaşayan Galtier, Nice’ın başında geçirdiği ilk sezonda Fransa Kupası’nı müzesine götürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kupanın sahibi Nantes oldu. Nice elinde kalan tek kupa şansını Galtier yönetiminde kaybederken, Nantes ise finale aldığı sürpriz galibiyetle damga vurdu.