LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Barcelona İddaa Tahmini 07.05.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Real Betis evinde, Barcelona’yı konuk edecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Real Betis ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Betis kazanır 3.00, beraberlik 4.05, Barcelona kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Real Betis’de Puan Kayıpları

Real Betis, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadılar. Bu 3 maçlık süreçte sadece 2 puan alabilen Real Betis, Kral Kupası finalinde ise Valencia’yı penaltılarla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı. La Liga’da bu hafta Barcelona’yı konuk edecek Real Betis’de Martin Montoya ve Victor Camarasa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona’dan 3 Puan

Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da konuk ettiği Mallorca’yı 2-1 ile geçti. Bir önceki iç sahada maçında Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybederek sürpriz bir mağlubiyet yaşamışlardı. La Liga’da Atletico Madrid ve Sevilla’nın puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Xavi’nin ekibi, tekrardan 2. sıraya yükseldi. Bu hafta ise Benito Villamarin’de Barcelona’yı zor bir karşılaşma bekliyor. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı da Real Betis’e karşı 1-0 kaybettiklerini belirtelim. Maç öncesinde Barcelona’da Pedri, Gerard Pique, Sergio Dest ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis – Barcelona Maç Bilgileri

Real Betis – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00”de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Martin Montoya ve Victor Camarasa’nın sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Pedri, Gerard Pique, Sergio Dest ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Oscar Mingueza, Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Gavi, Ferran Torres, Memphis Depay, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takıma hücumda üretken. Barcelona, geçen hafta Mallorca’yı 2-1 ile geçerek 2. Sıraya yerleşti. Real Betis ise İlk 4 umutlarını sürdürüyor. Benito Villamarin’de karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’de kötü gidişat devam etti. Barcelona’ya iç sahada 2-1 kaybettiler. Galibiyet hasretleri 4 maça çıktı.