Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Leeds United İddaa Tahmini 08.05.2022

İngiltere Premier Lig’de 4. Sırada yer alan Arsenal evinde, Leeds United karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.46, beraberlik 5.00, Leeds United kazanır ise 6.90 olarak açıklanmış.

Arsenal 3 Maçtır Kazanıyor

Arsenal’da yüzler gülüyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olan Arsenal, rakibini 2-1 mağlup etti ve çok önemli bir 3 puan aldı. Londra derbisinden galibiyet ile dönen Mikel Arteta’nın öğrencileri, Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini elde etti. 4. Sıradaki yerini koruyan Arsenal, 3. Sıradaki Chelsea ile de puan farkını 3’e düşürdü. Bu hafta ise Emirates’de konuk edecekleri Leeds United karşısında da galibiyet arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Kieran Tierney ve Thomas Partey’in sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United’da Tehlike Çanları

Leeds United için tehlike çanları çalmaya başladı. Premier Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Leeds United’ın bu serisi, geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da sona erdi. Konuk ettikleri lider Manchester City’e 4-0 kaybettiler. Burnley ve Everton’ın kazandığı haftayı puansız geçen Jesse Marsch’ın ekibi, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. Everton eksik maçını kazanırsa, Leeds United düşme hattına gerileyecek. Bu hafta ise Emirates’de Arsenal’a konuk olacak Leeds United’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Leeds United’da Adam Forshaw, Tyler Roberts ve Patrick Bamford’un sakatlıkları var.

Arsenal – Leeds United Maç Bilgileri

Arsenal – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Kieran Tierney ve Thomas Partey’in sakatlıkları devam ediyor. Leeds United’da Adam Forshaw, Tyler Roberts ve Patrick Bamford’un sakatlıkları var.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Nuno Tavares, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Pscal Struijk, Diego Llorente, Stuart Dallas, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

İddaa Tahmini

Leeds United, geçen hafta farklı kaybetti. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadılar. Arsenal ise Londra derbisinde West Ham’ı devirdi. Üst üste 3 maçtır kazanıyorlar. Bu hafta Emirates’de Leeds United’ı mağlup ederler ve seriyi 4 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal’da galibiyet serisi 4 maça çıktı. Emirates’de Leeds United’ı 2-1 mağlup ettiler ve 4. sıradaki yerini korudular.