Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Newcastle United İddaa Tahmini 08.05.2022

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı Manchester City evinde, Newcastle United’ı konuk edecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Manchester City ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.16, beraberlik 8.00, Newcastle United kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış. 

Manchester City’de Hedef Şampiyonluk

Manchester City, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Santiago Bernabeu’da 1-0 öne geçtikleri maçta son 3 dakikada yedikleri 2 golle maç uzatmaya gitmişti. Uzatmada ise bir gol daha yediler ve maçı 3-1 kayederek Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler. Manchester City’nin artık tek hedefi, Premier Lig’de şampiyon olabilmek. Bu hafta Etihad’da Newcastle United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United Evinde Mağlup Oldu

Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’ta konuk ettiği Liverpool’dan puan alamadı. İlk yarıda yedikleri golle Liverpool’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Eddie Howe’un ekibi,bu hafta Etihad’da lider Manchester City’e konuk olacak. Newcastle United’ın Premier Lig’de 10. Sırada yer aldığını ve herhangi bir iddiası bulunmadığını da belirtelim. Maç öncesinde Newcastle United’da Callum Wilson ve Ryan Fraser’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City – Newcastle United Maç Bilgileri

Manchester United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Craig Pawson. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United’da Callum Wilson ve Ryan Fraser’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Gabriel Jesus

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Artık bu sezon tek hedefleri kaldı ve Premier Lig’i kazanmak istiyorlar. Etihad’da Newcastle United karşısında farklı kazanarak liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.33

Best10 Oranı: H1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, farklı kazandı. Etihad’da Newcastle United’ı 5 golle geçtiler ve Liverpool ile puan farkını 3’e çıkarttılar.