LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Rayo Vallecano Bahis Tahmini 08.05.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Son 3 maçtır kaybetmeyen Rayo Vallecano deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Saat 15.00’de başlayacak mücadele Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Getafe ile Rayo Vallecano zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.25, Rayo Vallecano galibiyetinin ise 4.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe 3 Puan Peşinde

Getafe, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Real Betis ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da kümede kalma yarışını devam ettiren Quique Flores’in öğrencileri, son 2 maçta 4 puan toplayarak moral buldu. Düşme hattında yer alan Granada’nın 5 puan üzerindeler. Bu hafta ise Rayo Vallecano karşısında tek hedefleri 3 puan alabilmek. Alfonso Perez’de Getafe’nin oynadığı son 12 maçta sadece 1 mağlubiyet aldığını belirtelim. Bu hafta Getafe’de savunmadan Stefan Mitrovic kart cezalısı. Jaime Mata’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Rayo Vallecano Çıkışta

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk ettiği Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda çıkışa geçmeyi başaran Rayo Vallecano, üst üste 3 maçtır kaybetmiyor. Espanyol ve Barcelona karşısında kazanan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, Real Sociedad karşısında da 1 puan aldı. Bu sonuçlar ile kümede kalma yolunda önemli bir virajı geride bıraktılar. Bu hafta Getafe’ye konuk olacak Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.

Getafe – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Getafe – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de savunmadan Stefan Mitrovic kart cezalısı. Jaime Mata’nın ise sakatlığı bulunuyor. Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Getafe’nin kazanması gereken bir maç. Düşme hattının 3 basamak üzerindeler ama puan farkı sadece 5. Bugün kazanırlarsa, kümede kalma yolunda önemli bir avantaj yakalayacaklar. Getafe’den 3 paun bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Alfonso Perez’de iki takımda 1’er puana razı oldu.