LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Sevilla İddaa Tahmini 08.05.2022

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Sevilla deplasmanda, Villarreal’e konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Smat Spor kanalından takip edilebilecek.

Villarreal ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 2.35, beraberlik 3.30, Sevilla kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Villarreal Umutlu

Villarreal, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Alaves deplasmanında 2-1 kaybettiler. Avrupa umutlarını zora sokan Unai Emery’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta içi ise La Ceramica’da konuk ettiği Liverpool’a 3-2 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. La Liga’da bu hafta Sevilla’yı konuk edecek olan Villarrel’in 3 puan alması şart. Cuma günü Real Sociedad’ı kaybetmesiyle birlikte Villarreal’e fırsat doğdu. Maç öncesinde Villarreal’de Gerard Moreno, Alberto Moreno ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla Puan Kaybetti

Sevilla, bir puan kaybıda geçtiğimiz hafta yaşadı. Ramon Sanchez Pizjuan’da Cadiz’i konuk eden Sevilla, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Real Betis ve Atletico Madrid’in puan kaybettiği haftada 2 puan bırakarak fırsatı kaçırdılar. La Liga’da son 8 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Julen Lopetegui’nin öğrencileri, bu hafta La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Sevilla, 1-0 kazanmayı başarmıştı. Bu hafta Sevilla’da Karim Rekik ve Fernando Reges’in sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal – Sevilla Maç Bilgileri

Villarreal – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Gerard Moreno, Alberto Moreno ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’da Karim Rekik ve Fernando Reges’in sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Munir El Haddadi, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bi karşılaşma. İki takımında hedefleri var ve kazanmak zorundalar. La Ceramica’da her iki takımda gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, yine puan kaybetti. La Ceramica’da konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar.