Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Cagliari İddaa Tahmini 08.05.2022

İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattının hemen üzerinde yer alan Salernitana, 8 Mayıs Pazar günü evinde düşme hattındaki Cagliari‘yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Rexbet, Salernitana galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Cagliari galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.80 olarak verilmiş.

Salernitana’dan Harika Seri

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, haftalardır en zayıf halka olmaktan kurtulmayan Salernitana, 4 haftalık yenilmezlik serisini erteleme maçında Venezia galibiyetiyle taçlandırdı ve düşme hattından kurtulmayı başardı. Son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, yeni yükseldiği Serie A Ligi’ndeki en iyi serisini elde ederken, göreve Davide Nicola’yı getirdikten sonra, ligde kalmak adına dev bir adım attı. Ancak Salernitana cephesinde kritik haftalar devam ediyor. Bu hafta en yakın rakibi Cagliari’yi konuk edecek olan Salernitana, kaybetmesi halinde tekrar düşme hattına gerileyecek. Rakibine deplasmanda geçit vermeyen ev sahibi, taraftarı önünde galibiyeti hedefliyor.

Cagliari Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde haftayı 2-1’lik Hellas Verona mağlubiyetiyle noktalayan Cagliari, son 8 haftada 7. mağlubiyetini alırken, kendisini düşme potasının içerisinde buldu. Bitime 3 hafta kala düşme hattında yer alan Cagliari, bu hafta en yakın rakibi Cagliari ile karşı karşıya gelecek. Son 8 haftadan 1 kez galip çıkmayı başaran, 35 haftadan ise 6 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, bu hafta sezonun kader maçına çıkacak. Kazanamaması halinde Cagliari’nin ligde kalma şansı rakiplerinin ellerinde olacak. Walter Mazzarri yönetiminde kötü bir sezon geçiren konuk ekip, ligde kalmak adına güven vermedi.

Salernitana – Cagliari Maç Bilgileri

Salernitana – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Di Bello. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Luca Ranieri sakat. Cagliari cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Edoardo Goldaniga, Raoul Bellanova, Giorgio Altare, Dalbert Henrique, Matteo Lovato, Razvan Marin, Joao Pedro, Alessandro Deiola, Gaston Pereiro, Alberto Grassi.

İddaa Tahmini

Tam 5 maçtır kaybetmeyen Salernitana, düşme hattından kurtulmayı başardı. Ev sahibi yeniden düşme potasına girmeyecek ve iç sahada en yakın rakibini mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.14

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu mücadelede 1’er gol ve 1’er kırmızı kart çıkarken, iki takımda 1’er puanla yetindi. Salernitana kaybetmeyerek düşme potasının üzerinde kalmayı başardı.