Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Atalanta Bahis Tahmini 08.05.2022

Spezia evinde Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 36. haftası kapsamında 8 Mayıs Pazar günü sahne alacak karşılaşma, saat 13:30 itibariyle S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, 16. sıradaki Spezia galibiyetine 6.50, beraberliğe 5.00, 8. sırada yer alan Atalanta galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda.

Spezia Düşüşünü Sürdürdü

Thiago Motta ve öğrencileri son 4 haftadan galibiyet çıkaramadı ve düşme tehlikesinin son 3 haftaya girilirken yaşamaya devam etti. 3 haftadır üst üste mağlubiyetler alan Spezia, son olarak iç sahada Lazio’ya 4-3 kaybetti. Düşme hattından 5 puan uzaklıkta yer alan ev sahibi, bu hafta sezonun ilk yarısında 5-2’lik skorla kaybettiği Atalanta karşısına çıkacak. Galibiyete ihtiyacı olan Spezia, kötü savunma performansıyla bu hafta güven vermemeye devam ediyor. Spezia hala ligde kalma şansını elinde bulundursa da, son haftalardaki kötü performansıyla kredisini tüketiyor.

Atalanta Galibiyet Peşinde

Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nin son 15 haftasından sadece 2 kez galip çıkabildi. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, şampiyonluk için iddialı takımlar arasında yer alırken, sezonun ilk yarısında sergilediği harika performanstan çok uzak kaldı. 8. sıraya kadar gerileyen ekip, Şampiyonlar Ligi umutlarını dahi kaybederken, UEFA Avrupa Ligi umutlarından ise 3 puan uzaklıkta kaldı. Lazio ve Roma’dan 3’er puan geride yer alan Atalanta, Avrupa Ligi için artık galibiyetlerine geri dönmek zorunda. Son 2 hafta Torino ve Salernitana karşısında gollü beraberliklere razı gelen konuk ekip, zor günler geçiren Spezia karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Spezia – Atalanta Maç Bilgileri

Spezia – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fabio Maresca. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia takımında Ivan Provedel kart cezalısı. Ebrima Colley ve Leonardo Sena sakat. Atalanta cephesinde ise Giuseppe Pezzella, Rafael Toloi ve Josip Ilicic’in sakatlığı bulunuyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Jeroen Zoet, Simone Bastoni, Salvador Ferre, Kelvin Amian, Dimitrios Nikolaou, Daniele Verde, Arkadiusz Reca, Giulio Maggiore, Kevin Agudelo, Rey Manaj, Emanuel Gyasi.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Merih Demiral, Hans Hateboer, Matteo Lovato, Maehle, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Muriel.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi hedeflerini sürdüren Atalanta, 2 haftadır galip gelmeyi başaramasa da, son haftaların formsuz takımlarından Spezia karşısında puan kayıplarına son vermeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmandan rahat bir galibiyetle çıkmayı başardı. 3 golle 3 puanı alan konuk ekip, Spezia karşısında maç boyunca üstün oynadı. Kazananları tebrik ederiz.