Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Arsenal İddaa Tahmini 12.05.2022

İngiltere Premier Lig’de Perşembe günü Londra derbisi oynanacak. Tottenham evinde, Arsenal’ı konuk edecek. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Tottenham ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 2.18, beraberlik 3.55, Arsenal kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış. 

Tottenham Sürpriz Yaptı

Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Liverpool deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü Anfield’da öne de geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 5 puan çıkartan Antonio Conte’nin ekibi, bu hafta Londra derbisinde Arsenal’ı ağırlayacak. 4.sıradaki Arsenal ile arasında 4 puanlık fark bulunan Tottenham’ın Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirebilmesi adına kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Tottenham’da Sergio Reguilon, Matt Doherty ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal’da Galibiyet Serisi Sürüyor

Arsenal, geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de konuk ettiği Leeds United karşısında 3 puan almayı başardı. İlk 10 dakikada buldukları gollerle 2-1 kazandılar. Premier Lig’de üst üste 4. Galibiyetini elde eden Arsenal’da moraller yerinde. Chelsea’nin puan kaybettiği haftada kazanan Mikel Arteta’nın ekibi, 3. Sıradaki Chelsea ile puan arkını 1’e indirmiş oldu. Son 4 maçta 12 puan toplayan Arsenal, bu hafta Londra derbisinde konuk olacağı Tottenham karşısında da 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Arsenal’ta Kieran Tierney ve Thomas Partey’in sakatlıkları var.

Tottenham – Arsenal Maç Bilgileri

Tottenham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Sergio Reguilon, Matt Doherty ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’ta Kieran Tierney ve Thomas Partey’in sakatlıkları var.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Mat Doherty, Davinson Sanchez, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Tayguy Ndombele, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Nuno Tavares, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

İddaa Tahmini

Tottenham, son 3 maçta mağlubiyet yaşamadı. Geçen hafta Liverpool’dan puan almayı başardılar. Arsenal ise üst üste 4 maçtır kazanıyor. Son haftalarda maçlarının gollü geçtiğini de belirtmekte fayda var. Londra derbisinde bol gol izleriz. 2.5 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Londra derbisinde kazanan Tottenham oldu. İç sahada konuk ettikleri Arsenal’ı 3-0 mağlup ettiler ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutlarını son 2 haftaya taşıdılar.