İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.05.2022

11 Mayıs Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Leeds United – Chelsea: MS 2, 1.47 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Leeds United için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Jesse Marsch’ın ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 2 maçta Manchester City ve Arsenal maçlarından puan çıkartamadılar. 35. Hafta sonunda küme düşme hattında bulunan Leeds United, bu hafta Elland Road’da Chelsea’yi konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Chelsea’ye deplasmanda 3-2 kaybetmişlerdi. Maç öncesinde Leeds United’da Stuart Dallas, Tyler Roberts, Patrick Bamford ve Adam Forshaw’ın sakatlıkları devam ediyor. Luke Ayling ise kart cezalısı. Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu yine kazanamadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Wolverhampton ile 2-2 berabere kaldılar. 2. Yarıda Romelu Lukaku’nun 2 golüyle öne geçmeyi başaran Maviler, son 15 dakikada yediği 2 golle 1 puana razı oldu. 90+7’de Coady’nin golüne engel olamadılar. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Chelsea’nin 3. Sıradak yeri tehlikeye girmiş durumda. Bir alt sırada yer alan Arsenal ile aralarında 1 puanlık fark var. Maç öncesinde Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlığı devam ediyor. Chelsea, üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Wolverhampton karşısında da 2 puan bıraktılar. 3. sıradaki yerleri tehlikeye girdi. Düşme hattında yer alan Leeds United’ı mağlup ederler ve moral bulurlar.

Sevilla – Mallorca: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Sevilla’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Sevilla, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Jules Kounde’nin 90+5’te attığı golle 1 puanı kurtarmayı başardılar. Atletico Madrid ve Barcelona’nın kazandığı haftada 2 puan barıkan Julen Lopetegui’nin ekibi, bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Mallorca’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Maç öncesinde Sevilla’da Fernando Reges ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor. Mallorca ise geçen hafta şok bir yenilgi aldı. İç sahada konuk ettikleri Granada’ya 6-2 kaybettiler. Jorge Molina’ya önlem alamayan Mallorca’da moraller ciddi derecede bozuldu. La Liga’da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıyalar. Granada mağlubiyet ile düşme hattına gerileyen Javier Aguirre’nin ekibi, 32 puan ile 18. Sırada yer alıyor. Kalan 3 haftada Sevilla, Rayo Vallecano ve Osasuna ile karşı karşıya gelecekler. Sevilla maçı öncesinde Mallorca’da Aleksandar Sedlar ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’dan bu hafta 3 puan bekliyorum. Son 2 karşılaşmada Cadiz ve Villarreal maçşlarından galibiyet çıkartamadılar. Bu kez Mallorca’yı mağlup ederek moral bulurlar.

Alaves – Espanyol: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Alaves, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Celta Vigo deplasmanına konuk olan Alaves, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Farklı bir yenilgi alan Julio Velazquez’in öğrencileri, La Liga’da son sıraya geriledi. Bu mağlubiyet ile kümede kalma umutlarını iyice azalttılar diyebiliriz. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Espanyol karşısında mutlak 3 puan almaları gerekiyor. Aksi halde Alaves’in küme düşmesi, bitime 2 hafta kala garantileşebilir. Maç öncesinde Alaves’de Edgar Mendez ve Ximo Navarro kart cezalısı. Espanyol, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Osasuna ile yenişemedi. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Vicente Moreno’nun öğrencilerinde galibiyet hasreti ise 4 maça çıkmış oldu. Atletico Madrid, Rayo Vallecano ve Real Madrid mağlubiyetlerinin ardından 1 puan alarak, 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdiler. Düşme hattının 8 puan üzerinde yer alan Espanyol’un bugün alacağı 1 puan ile kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyeceğini belirtelim. Maç öncesinde Espanyol’da Keidi Bare’nin sakatlığı devam ediyor. Alaves, ligde son sırada yer alıyor. Geçen hafta Celta Vigo’ya 4-0 kaybettiler. Espanyol’a ise bugün alacağı 1 puan yetebilir. Alaves’e ise galibiyet şart. Mendizorrotza’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 5.22