İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.05.2022

11 Mayıs Çarşamba günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

Sivasspor – Alanyaspor: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Sivasspor, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-1 kaybettiler. Akılların Türkiye Kupası yarı final maçında olduğu belliydi. ilk maçı Alanyaspor deplasmanında 2-1 kazanan Sivasspor, avantajlı olan taraf. Bugün 1-0 kaybetseler bile finale çıkmayı başaracaklar. Süper Lig’de 3 hafta önce karşılaştıkları Alanyaspor karşısında yine kazanmayı başarmışlardı. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Alanyaspor, ilk maçta rakibine 2-1 kaybetmişti. İç sahada aldıkları bu mağlubiyet ile final şansını zora soktular. Süper Lig’de ise son 2 maçta üst üste galibiyetler alan Akdeniz ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplasmanında 2-1 kazandı ve Avrupa umutlarını sürdürdü. 4. sıradaki Başakşehir’in kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor’a konuk olacak Alanyaspor’a 1-0’lık galibiyet yetmeyecek. En az 2 farklı kazanmaları ya da 3-2 ve üzeri tek farklı gollü galibiyetler almaları gerekiyor. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. İki takımda finale kalmak istiyor. Sivasspor avantajlı olan taraf ama Alanyaspor’dan bu kez daha tempolu bir 90 dakika bekliyorum. İlk maçta olduğu gibi yine karşılıklı goller izleriz.

Leicester City – Norwich City: MS 1, 1.28 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Leicester City, Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Everton’ı konuk eden Leiceste City, rakibine 2-1 mağlup oldu. Konferans Ligi’nde Roma’ya elenmelerinin ardından yine kötü bir sonuç aldılar. Son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Leicester City’nin Premier Lig’de hedefi kalmadı. Bu hafta ise küme düşmesi kesinleşen Norwich City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Leicester City’de Dann Ward, Ryan Bertrand ve Wilfred Ndidi’nin sakatlıkları devam ediyor. Norwich City, Premier Lig’de bu sezon küme düşmesi kesinleşen ilk takım olmuştu. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri West Ham’a 4-0 kaybettiler. Maçın başından sonuna dek vasat bir performans gösteren Dean Smith’in ekibi, puan almayı başaramadı. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır mağlup oluyorlar ve bu hafta King Power’da Leicester City karşısında da puan almaları sürpriz olur. Maç öncesinde Norwich City’de Ozak Kabak ve Adam Idah’ın sakatlıkları devam ediyor. Norwich City, Premier Lig’de küme dülştü. Önümüzdeki sezon Championship’de mücadele edecekler. Leicester City’nin ise hedefi yok ama kazanmak, moral bulmaları adına çok önemli. King Power’da Leicester City’i galibiyete yakın görüyorum.

Watford – Everton: MS 2, 1.64 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Watford, Premier Lig’de küme düştü. Önümüzdeki sezon İngiltere Championship’de mücadele edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurs Park’ta Crystal Palace’a 1-0 kaybeden Roy Hodgson’ın ekibinin düşmesi kesinleşti. Zaten son haftalarda çok etkisiz maçlar çıkarttılar ve üst üste 6 maçtır da mağlubiyet serileri var. Bu hafta iç sahada Everton’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Watford’da Cucho Hernandez kart cezalısı. Hassane Kamara ise kart cezalısı. Everton, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Everton, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Burnley ve Leeds United’ın mağlup olduğu haftada kazanan Frank Lampard’ın öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerine çıktı. 18. Sıradaki Leeds United’ın 1 puan üzerindeler ve Everton’ın 1 maçı da eksik. Bu hafta Watford’a konuk olacak Everton, son 2 maçını kazandı ve Watford karşısında da favoriler.  Maç öncesinde Everton’da Nathan Patterson, Tom Davies ve Ben Godfrey’in sakatlıkları devam ediyor. Everton’ın bugün alacağı 3 puan çok önemli. Geçen hafta Leicester City karşısında 2-1 kazandılar ve 2 basamak yukarı çıktılar. Vicarage Road’da küme düşen Watford karşısında da 3 puana yakınlar. 

Toplam İddaa Oranı: 3.25

Bets10 Bahis Oranı: 5.20