LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Levante Alaves İddaa Tahmini 15.05.2022

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Levante evinde, Alaves’i ağırlayacak. Mücadele saat 20.30’da nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Levante ile Alaves zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Levante galibiyetinin 2.98, beraberlik tercihinin 3.80, Alaves galibiyetinin ise 2.32 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Levante’nin İşi Mucizelere Bağlı

Levante’nin kümede kalma umutları zora girdi. Geçtiğimiz hafta içi Real Madrid’e konuk olan Levante, sahadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilgi ile La Liga’da son sıraya gerilediler. Kalan 2 haftada 6 puan almaları bile yetmeyecek. Cadiz, Mallorca ve Alaves’in kalan 2 haftada maçlarını kaybetmesi gerekiyor. Bunun da zor bir ihtimal olduğunu belirtelim ama bu hafta Alaves ile oynayacaklar. Levante’nin kazanıp, diğer rakiplerinin puan kaybetmesini beklemesi gerekiyor. Maç öncesinde Levante’de Roberto Soldado ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Alaves Evinde Kazandı

Alaves, geçtiğimiz hafta içi sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da oynadığı son 5 maçta 3. galibiyetini elde eden JulioVelazquez’in ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta son sıradaki Levante’ye konuk olacaklar. Kaybetmeleri halinde küme düşmeleri kesinleşecek. Kazanmaları halinde de Mallorca ve Cadiz’in puan kaybı yaşamasını bekleyecekler ve umudunu son haftaya taşıyacaklar. Levante’ye konuk olacak Alaves’de Mamadou Loum kart cezalısı.

Levante – Alaves Maç Bilgileri

Levante – Real SociedadMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da nesine.com kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Roberto Soldado ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor. Alaves’de Mamadou Loum kart cezalısı.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Pepelu, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Jose Luis Morales

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Javi Lopez, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

İddaa Tahmini

Levante’ye galibiyet şart. Kazansalar bile küme düşebilirler. Ciudad’da kolay bir maç olmayacak ama kazanmalarını bekliyorum. Alaves’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.68

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.98

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldı. Ciudad’da 3-1 kazandılar ama kümede kalamadıklarını belirtelim.