LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Sevilla İddaa Tahmini 15.05.2022

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri diyebiliriz. Atletico Madrid evinde, Sevilla’yı ağırlayacak. Zorlu mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor 3 kanalından izlenebilecek.

Atletico Madrid ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Atletico Madrid galibiyetine 2.32, beraberlik tercihine 3.15, Sevilla galibiyetine ise 3.55 verildiğini görüyoruz.

Atletico Madrid 3. Sıraya Yükseldi

Atletico Madrid, son haftalardaki çıkışını sürdürüyor. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Real Madrid’i konuk eden Atletico Madrid, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta içi ise Elche deplasmanında 2-0 kazandılar. Marcos Llorente’nin yokluğunda kazanmaları önemliydi. La Liga’da son 2 maçtan 6 puan çıkartan Atletico Madrid, 3. sıraya yükseldi. Bu hafta ise Sevilla’yı konuk edecekler. Atletico Madrid’in kaybetmemesi halinde Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanacağını belirtelim. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Renan Lodi kart cezalısı.

Sevilla 3 Maçtır Kazanamıyor

Sevilla, son haftalarda düşüşe geçmiş durumda. La Liga’da oynadıkları maçlarda galibiyet alamıyorlar. Geçtiğimiz hafta içi Ramon Sanchez Pizjuan’da Mallorca’yı konuk eden Sevilla, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da beraberlik ile ayrılan Julen Lopetegui’nin ekibi, tam 6 puan bıraktı. Atletico Madrid’in kazandığı haftada yine puan kaybettiler ve 4. sıraya gerilediler. Bu hafta ise Atletico Madrid’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Sevilla’da Erik Lamela kart cezalısı. Suso, Fernando ve Anthont Martial ise sakat.

Atletico Madrid – Sevilla Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Renan Lodi kart cezalısı. Sevilla’da Erik Lamela kart cezalısı. Suso, Fernando ve Anthont Martial ise sakat.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Matheus Cunha

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Marcos Acuna Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Munir El Haddadi, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Ciddi puan kayıpları yaşdılar. Atletico Madrid ise Real Madrid ve Elche galibiyetleri ile moral buldu. İç sahada konuk edecekleri Sevilla karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.01

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, Sevilla karşısında 2 puan bıraktı. 1-0 öne geçtiler ama skoru koruyamadılar. Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar.