İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.05.2022

19 Mayıs Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Everton – Crystal Palace: MS 1, 1.78 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Everton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Brentford’a 3-2 kaybettiler. Everton’ın maçı 9 kişi tamamladığını belirtelim. Düşme hattının 2 puan üzerinde yer alan Everton bugün Crystal Palace karşısında kazanırsa, kümede kalmayı garantileyecek. Maç öncesinde Everton’da Salomon Rondon ve Jarrad Branthwaite’ın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceklerini belirtelim. Crystal Palace, geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’ta Aston Villa’nın konuğu oldu. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Crystal Palace, Premier Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Patrick Vieira’nın ekibinin Premier Lig’de herhangi bir iddası bulunmuyor. Bu hafta Goodison Park’ta Everton’a konuk olacaklar. Crystal Palace, sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Selhurst Park’ta 3-1 kazanmıştı. Bu hafta Crystal Palace’da Nathan Ferguson, Michael Olise ve James McArthur’un sakatlıkları bulunuyor. Everton, maçın favorisi. Konuk ekip Crystal Palace’ın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Premier Lig’de bu hafta konuk edecekleri Crystal Palace’ı mağlup ederler ve kümede kalırlar. 

Aston Villa – Burnley: 02 (ç), 1.54 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Aston Villa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Villa Park’ta oynadığı son 2 maçta da galibiyet alamayan Aston Villa’nın bu süreçte 5 puan kaybettiğini belirtelim. Premier Lig’de Steven Gerrard’ın ekibinin herhangi bir iddiası bulunmuyor. Bu hafta ise yine Villa Park’ta oynayacaklar ve Burnley’i konuk edecekler. Maç öncesinde Aston Villa’da Ezri Konsa, Kortney Hause ve Leon Bailey’in sakatlıkları devam ediyor. Burnley’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Tottenham deplasmanına konuk olan Burnley, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. İkinci yarıda önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Ashley Barnes ile de Burnley’in 1 topunun direkten döndüğünü belirtelim. Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Burnley, son 2 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı ve küme düşme hattına geriledi. Bu hafta Aston Villa’ya konuk olacak Burnley’de Ashley Westwood, Ben Mee ve Matej Vydra’nın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa maçın favorisi ama Premier Lig’de iddiaları kalmadı. Son 2 maçtır da kazanamıyorlar. Burnley’in alacağı 1 puan bile çok önemli. Michael Jakcson’ın ekibi, Villa Park’tan puan ile dönerler.

Chelsea – Leicester City: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da Liverpool ile karşı karşıya geldi. Finalde Chelsea’ye penaltılarla kaybettiler ve kupayı Liverpool’a kaptırdılar. Premier Lig’de ise Chelsea, yaklaşık 10 gün önce Elland Road’da konuk olduğu Leeds United’ı 3-0 mağlup etmeyi başardı. 3 gün önce Arsenal’ın Newcastle United deplasmanında kaybetmesi ile Chelsea’nin sezonu ilk 4 içinde bitirmesi de kesinleşmiş oldu. Bu hafta Stamford Bridge’de Leicester City’i konuk edecen Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Leicester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vicarage Road’da konuk oldukları Watford’u 5-1 mağlup etmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise King Power’da konuk ettikleri Norwich City’i 3-0 ile geçtiler. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Chelsea’ye karşı 3-0 kaybettiklerini de belirtelim. Bu hafta Leicester City’de Wilfred Ndidi, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’den bu hafta galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Leicester City’i mağlup ederler ve FA Cup’da Liverpool mağlubiyetini unuttururlar. 

Toplam İddaa Oranı: 3.39

Bets10 Bahis Oranı: 5.17