Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Hamburg İddaa Tahmini 19.05.2022

19 Mayıs Perşembe akşamı İddda fikstüründe bizleri Almanya Bundesliga Play Out mücadelesi bekliyor. Turun ilk maçında Hertha Berlin sahasında Hamburg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 21:30’ds sahne alacak mücadelenin yayın ekranı tivibu SPOR 2.

Bets10, Hertha Berlin galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Hamburg galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Düşüşe Çare Bulamadı

Hertha Berlin cephesinde bu sezon Pal Dardia, Tayfun Korkut ve Felix Magath hamleleri kötü gidişata çare olmadı. 3 farklı teknik adamla kümede kalmaya çalışan ev sahibi, 34 hafta sona erdiğinde kendisini Play Out hattında buldu. 34 haftadan 9 galibiyet, 6 beraberlik, 19 mağlubiyet alan Hertha Berlin, yediği 71 gole karşılık, rakip filelere 37 gol göndermeyi başarabildi. Kötü savunma performansı ev sahibini adım adım alt lige sürüklerken, Hertha Berlin göreve son 8 haftada gelen Magath yönetiminde sadece 3 maçtan galip ayrıldı. Son 2 haftada Mainz ve Dortmund’a kaybeden ekip, 2 maçtan 1 galibiyet çıkarsa kümede kalmayı başarma şansına sahip olsa da, 2 maçta da iyi oynamadı. Son olarak hedefsiz Dortmund karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Hertha, Play Off öncesi güven vermedi.

Hamburg Avantaj Peşinde

Almanya 2. Bundesliga’da son 5 maçını kazanan Hamburg, zorlu virajı harika bir seriyle dönmeyi başarırken, Play Off biletini Timo Walter önderliğinde cebine koydu. 2. sıradaki Werder Bremen’in 3 puan gerisinde kalan konuk ekip, 4 sezon sonra Almanya Bundesliga’ya geri dönmeye çok yaklaştı. Almanya DFB Kupası’nda yarı finalist olmayı başaran Hamburg, iki kulvarda birden toplamda 39 maça çıkarken, 36 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Robert Glatzel 27 golle takımının en skorer ismi olmayı başarırken, Sonny Kittel ise 9 gol, 14 asistlik katkısıyla dikkat çeken bir diğer isim oldu. Timo Werner yönetiminde iyi bir sezon geçiren Hamburg, etkili hücum performansıyla adım adım Almanya Bundesliga hedefine ilerken, bu yolda final sınavını Hertha Berlin karşısında verecek. Bu sezon iç sahada sadece 3 maç kaybeden konuk ekip, deplasmandan avantajla dönerek, iç sahada tur atlamak istiyor.

Hertha Berlin – Hamburg Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Hamburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin’de Rune Jarstein, Schwolow, Dong-Jun ve Lukas Klünter’in sakatlıkları devam ediyor. Hamburg takımda Anssi Suhonen ve Tim Leibold’in sakatlıkları devam ediyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Peter Pekarik, Torunarigha, Mittelstadt, Ascacibar, Suat Serdar, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Belfodil, Marco Richter.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Heuer Fernandes, Vagnoman, Vuskovic, Heyer, Schonlau, Glatzel, Kittel, Reis, Meffert, Jatta, Muheim.

İddaa Tahmini

Bu sezonun verdikleri mücadelenin meyvelerini toplamak için önünde son 2 maç kalan Hertha Berlin ve Hamburg, Bundesliga hayalleriyle çıkacağı zorlu mücadelede galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hamburg deplasmandan galibiyetle çıkmayı başarırken, Almanya Bundesliga kapısını araladı. Hertha Berlin ise düşüşünü Play Out maçlarına taşırken, ligde kalma şansını zora soktu.