Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Leicester City İddaa Tahmini 19.05.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leicester City deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

ChelseaLeicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.38, beraberlik 5.25, Leicester City kazanır ise 8.60 olarak açıklanmış. 

Chelsea Şampiyonlar Ligi’nde

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da Liverpool ile karşı karşıya geldi. Finalde Chelsea’ye penaltılarla kaybettiler ve kupayı Liverpool’a kaptırdılar. Premier Lig’de ise Chelsea, yaklaşık 10 gün önce Elland Road’da konuk olduğu Leeds United’ı 3-0 mağlup etmeyi başardı. 3 gün önce Arsenal’ın Newcastle United deplasmanında kaybetmesi ile Chelsea’nin sezonu ilk 4 içinde bitirmesi de kesinleşmiş oldu. Bu hafta Stamford Bridge’de Leicester City’i konuk edecen Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City’den Üst Üste Galibiyetler

Leicester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vicarage Road’da konuk oldukları Watford’u 5-1 mağlup etmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise King Power’da konuk ettikleri Norwich City’i 3-0 ile geçtiler. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Chelsea’ye karşı 3-0 kaybettiklerini de belirtelim. Bu hafta Leicester City’de Wilfred Ndidi, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea – Leicester City Maç Bilgileri

Chelsea – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Callum Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Leicester City’de Wilfred Ndidi, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Timo Werner

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Chelsea’den bu hafta galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Leicester City’i mağlup ederler ve FA Cup’da Liverpool mağlubiyetini unuttururlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, beklentileri karşılayamadı. Stamford Bridge’de Leicester City ile 1-1 berabere kaldılar.