Freiburg Leipzig İddaa Tahmini 21.05.2022

Almanya DFB Kupası‘nda Final mücadelesi 21 Mayıs Cumartesi akşamı, iki Bundesliga temsilcisi Freiburg ile Leipzig arasında sahne alacak. Spor SMART ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maçın başlama saati 21:00.

Bets10, Freiburg galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Leipzig galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.92 olarak verilmiş.

Freiburg Cephesinde Üst Üste Hatalar

Christian Streich ve öğrencileri Almanya Bundesliga’da sezonu 55 puanla 6. sırada bitirdi ve UEFA Konferans Ligi’ne katılma hakkı elde. İlk haftalardan itibaren üst sıralar için mücadele veren Freiburg, Şampiyonlar Ligi hedefine çok yaklaşmışken, son 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle, Avrupa Ligi potasından dahi uzak kaldı. Önce Union Berlin, ardından Bayer Leverkusen’e kaybeden ev sahibi, en yakın rakiplerine geçildi. Son 2 haftaya kadar 11 maçlık fikstürde sadece şampiyon Bayern Münih’e kaybeden Freiburg, harika performansını sona viraja taşıyamasa da, sezonu hedeflediği gibi üst sıralarda noktaladı. Almanya DFB Kupası’nda ise namağlup finalist olmayı başaran ev sahibi, ligde 2 maçta da 1-1 berabere kaldığı Leipzig ile kupa için mücadele edecek.

Leipzig Kupa Peşinde

Leipzig, Jesse Marsch önderliğinde sezona istediği başlangıcı yapamazken, Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzak kalan, Şampiyonlar Ligi’nde ise gruplardan çıkamayan konuk ekip göreve Domenico Tedesco’yu getirdi. Yeni hocasıyla her geçen hafta yükselen bir performans grafiğiyle sezona devam eden Leipzig, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalist olmayı başarırken, Budnesliga’da ise sezonu 4. olarak noktaladı. Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan konuk ekip, Tedesco etkisiyle birlikte sezonu kupa zaferiyle kapatmak istiyor. Almanya DFB Kupası’nda rakibi gibi namağlup bir performans sergileyen Leipzig, sezon içerisinde 3 kulvarda birden elde ettiği başarıyla kupaya göz kırpıyor. Ligde rakibiyle 2 maçta da 1-1 berabere kalan konuk ekip, bu kez kazanarak kupa fırsatını kaçırmak istemiyor.

Freiburg – Leipzig Maç Bilgileri

Freiburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sascha Stegemann. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Yannik Keitel, Kevin Schade ve Noah Weisshaupt sakat. Leipzig cephesinde ise Amadou Haidara’nın sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Angelino, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Forsberg, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğiyle birlikte 3 kulvarda birden başarılı ve istikrarlı bir performans yakalayan Leipzig, elinde kalan tek kupa şansını Tedesco önderliğinde değerlendirecek ve Freiburg’u mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal sürede mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 1-1’lik beraberlikle final mücadelesini seri penaltılara kadar taşırken, seri penaltılarda 4-2’lik skorla kupanın sahibi Leipzig oldu.