Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Bologna Bahis Tahmini 21.05.2022

21 Mayıs Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde son hafta heyecanı başlarken, Genoa sahasında Bologna‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 18:15’de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Genoa galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.60, Bologna galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda.

Genoa Lige Veda Etti

Genao cephesinde bu sezon yapılan teknik adam hamleleri, devre arsında yapılan transfer çalışmaları yeterli olmadı ve geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, Venezia’nın ardından küme düşen 2. takım oldu. Juventus karşısına kazanmak zorunda çıkan Genoa, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyetle ligde kalma umutlarını korurken, geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanında savunma tel tel döküldü ve mucizeye ihtiyacı olan ekip küme düşmekten kurtulamadı. 37 haftada 4 galibiyeti bulunan ev sahibi, bu hafta kazansa dahi, ligin en az maç kazanan takımı olarak sezonu noktalayacak. Kalesinde tam 69 gole engel olamayan Genoa’da savunma hattı çok başarısızdı.

Bologna Galibiyet Peşinde

Bologna cephesinde düşüş başladı. Konuk ekip küme düşme tehlikesini haftalar öncesinden atlatırken, son 2 hafta önce Venezia, ardından Sassuolo’ya kaybetti. Son 2 hafta kalesinde tam 7 gole engel olamayan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderebildi. 43 puanla kendisine 13. sırada yer bulan Bologna, sezonun son maçına küme düşmesi kesinleşen Genoa karşısında çıkarken, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısında kazanarak, kötü gidişatına son vermek istiyor. Konuk ekip sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyarken, galibiyete deplasman dezavantajına rağmen yakın taraf.

Genoa – Bologna Maç Bilgileri

Genoa – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.15’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında Nikola Maksimovic, Stefano Sturaro ve Zinho Vanheusden sakat. Bologna cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Calafiori, Ghiglione, Galdames, Mattia Bani, Badelj, Hefti, Portanova, Yeboah, Oestigaard, Mattia Destro.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Binks, Aebischer, Soumaoro, Theate, De Silvestri, Viola, Soriano, Svanberg, Arnautovic, Jerdy Schouten.

İddaa Tahmini

Kümede kalmayı başardıktan sonra düşüşe geçen Bologna, sezonun son maçında puan kayıplarına küme düşmesi kesinleşen Genoa karşısında son verecek ve ligi 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Musa Barrow attı, Bologna ikinci yarıda bulduğu tek golle küme düşmesi kesinleşen Genoa’yı deplasmanda mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.