Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Empoli Bahis Tahmini 21.05.2022

21 Mayıs Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi‘nde bizleri, Atalanta ile Empoli‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.24, beraberliğe 7.00, Empoli galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.28, 2.5 Alt 3.75 oran kazandırıyor.

Atalanta’nın 3 Puana İhtiyacı Var

Atalanta sezonu eli boş kapatmak istemiyorsa İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında kazanmak zorunda. Rüya gibi başlayan sezon Gian Piero Gasperini ve öğrencilerinde kabusa dönüştü. Sezonun ilk yarısında şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Atalanta, 37. hafta sonunda ise Konferans Ligi’ne katılmak için son maçını kazanarak, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Milan’a 2-0 kaybeden ev sahibi, 4 maç sonra mağlup oldu ve büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Bu hafta sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup etmeyi başardığı Empoli ile karşılaşacak olan Atalanta’nın 3 puana ihtiyacı var.

Empoli Rahat Konumda

Konuk ekip Empoli, kümede kalmasıyla birlikte İtalya Serie A Ligi’nde düşüşe geçti. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, ilk sezonunda ligde kalma hedefine ulaşırken, aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Napoli hem iç sahada hem deplasmanda, Juventus’u ise deplasmanda mağlup eden Empoli, güçlü rakipleri karşısında çok daha iyi performanslar sergiledi. 37 haftadan 9 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyetle 38 puan toplayan konuk ekip, son haftaya 14. sırada giriyor. Sezonun ilk yarısında Atalanta’ya farklı skrola kaybeden ekip, deplasmanda ilk maçın intikamını almak istiyor.

Atalanta – Empoli Maç Bilgileri

Atalanta – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Ruslan Malinovskyi kart cezalısı. Rafael Toloi, Josip Ilicic, Luis Muriel ve Giuseppe Pezzella sakat. Empoli cephesinde ise Lorenzo Tonelli, Nicolas Haas ve Riccardo Marchizza’nın sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Merih Demiral, Hans Hateboer, Matteo Lovato, Maehle, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Zapata.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Mattia Viti, Fabiano Parisi, Fiamozzi, Barjrami, Marco Benassi, Zurkowski, Stojanovic, Henderson, Cutrone, Pinamonti.

İddaa Tahmini

Konferans Ligi’ne gitmek için tek şansı kazanmak olan Atalanta, derbi mağlubiyetinin ardından iç sahada hedefsiz Empoli karşısında farklı bir galibiyet alacak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta düşüşünü sürdürürken, Empoli ise sürprizlerine devam etti. Sezonun son maçında Empoli deplasmanda Leo Stulac’ın golüyle kazandı. Atalanta taraftarı önünde skor dahi üretemedi.