Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Hellas Verona İddaa Tahmini 21.05.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde son haftaya girilirken, 21 Mayıs Cumartesi akşamı, Lazio sahasında Hellas Verona‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Lazio galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.30, Hellas Verona galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda.

Lazio’dan Harika Geri Dönüş

İtalya Serie A Ligi’nde 37 haftadan 18 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle 60 puan toplamayı başaran Lazio, son 3 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, 5. sıradaki yerini korudu. En yakın rakibi Roma’nın 3 puan üzerinde yer alan Sarri ve öğrencilerine son maçta 1 puan yetiyor. Tek hedefi 5. sıradaki yerini korumak olan Lazio, geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanında, Immobile’nin yokluğunda 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe uzandı. Son 3 haftada tam 8 gol bulmayı başaran ev sahibinde golcüler çok formda. Hedefleri sona eren Hellas Verona’yı sahasında ağırlayacak olan ekip, kaybetmeyerek önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek istiyor. Derbi sonrası ev sahibinde moraller yerinde.

Hellas Verona Düşüşte

Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkarak Avrupa umutlarını sürdürürken, son 2 haftada önce Milan ardından Torino mağlubiyetleriyle birlikte Avrupa hayallerini tamamen kaybetti. Milan karşısında 1-0 öne geçtikten sonra 3-1 mağlup olan konuk ekip, Torino karşısında ise iç saha avantajına rağmen 1-0 mağlup oldu. 37 haftadan 14 galibiyet, 10 beraberlik, 13 mağlubiyetle 52 puan toplayan konuk ekip, 9. sırada yer alıyor. Tudor’un göreve gelişiyle birlikte üst sıraları zorlamayı başaran ekip, bu sezon Avrupa hedefine ulaşamasa da, gelecek sezon için umutlandı. 2 haftadır mağlup olan Hellas Verona, sezonu galibiyetle kapatmak istiyor.

Lazio – Hellas Verona Maç Bilgileri

Lazio – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Patric Gabarron kart cezalısı. Ciro Immobile sakat. Hellas Verona cephesinde ise Koray Günter kart cezalısı. Antonin Barak ve Ivor Pandur’un sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Stefan Radu, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Jovane Cabral.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Ceccherini, Nicolo Casale, Bosko Sutalo, Kevin Rüegg, Daniel Bessa, Darko Lazovic, Kevin Lasagna, Tameze, Caprari, Nikola Kalinic.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, 1 puanın yettiği Lazio ve son haftaya hedefsiz girecek olan Hellas Verona’nın, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 6 golün atıldığı zorlu mücadelede, Lazio ve Hellas Verona etkili hücum performanslarıyla dikkat çekerken, iki takımda savunmadaki hatalarla galibiyeti kaçırdı. Taraflar 3’er golle 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.