Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Juventus İddaa Tahmini 21.05.2022

21 Mayıs Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Fiorentina‘nın evinde Juventus‘u konuk edeceği son hafta mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Fiorentina galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.76, Juventus galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.75, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 3.10 oran veriyor.

Fiorentina Güven Vermedi

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya girilirken hem ligde hem de İtalya Kupası’nda 2’şer maçta da diş geçiremediği Juventus ile karşılaşacak. Galibiyete ihtiyacı olan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, son 5 haftadan 4 mağlubiyet alırken, tek galibiyetini 2 hafta önce Roma derbisinde aldı. Derbi zaferi ev sahibinde toparlanmak için yeterli olmazken, Fiorentina geçtiğimiz hafta deplasmanda Sampdoria’ya 4-1’lik ağır bir skorla kaybetti. Savunma performansıyla sınıfta kalan ve Konferans Ligi şansını zor sokan ev sahibi, bu hafta kazansa dahi, Roma’nın puan kaybetmesini beklemek zorunda. Rakibiyle arasında 1 puan fark bulunan Fiorentina, bu sezon Juventus karşısında ortaya koyduğu mücadele ve aldığı sonuçlarla güven vermekten çok uzakta.

Juventus Hedefsiz Kaldı

Juventus cephesinde üzücü ayrılıklar yaşanırken, konuk ekip şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda, İtalya Serie A Ligi’ni 4. olarak tamamladı. 2 hafta önce Genoa deplasmanına konuk olan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Lazio ile 2-2 berabere kaldı. Lazio karşısında 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan JUVE’de, sözleşmesi sona eren Dybala ve Chiellini takıma veda etti. Duygusal anlar yaşayan konuk ekip maça iyi başlasa da, ikinci yarıda etkisini sürdüremedi. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Juventus takımında teknik adamın takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, şampiyonluk yarışından uzak kalan konuk ekip, en azından sezonu galibiyetle kapatmak istiyor. Juventus bu sezon 4 kez karşılaştığı rakibine hiç maç kaybetmedi.

Fiorentina – Juventus Maç Bilgilleri

Fiorentina – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Youssef Maleh kart cezalısı. Gaetano Castrovilli sakat. Juventus cephesinde ise Danilo Luiz, Arthur, Federico Chiesa, Weston Mckennie ve Kaio Jorge’nin sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Bonaventura, Saponara, Alfred Duncan, Jose Callejon, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Denis Zakaria, Matthijs De Light, Daniele Rugani, Danilo, De Sciglio, Locatelli, Adrien Rabiot, Vlahovic, Moise Kean, Alvaro Morata.

İddaa Tahmini

Konferans Ligi’ne katılmak için kazanmaktan başka şansı olmayan Fiorentina ve 4 maçtır rakibine kaybetmeyen Juventus’un karşı karşıya geleceği son hafta mücadelesinde, tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta kazanan Fiorentina oldu. Ev sahibi devre arasına Duncan ile 1-0 önde girerken, ikinci yarıda Nicolas Ivan Gonzalez farkı 2’ye çıkardı. Juventus zorlu geçen sezona mağlubiyetle veda etti.