İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 21.05.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde sezon sona ererken, 21 Mayıs Cumartesi günü oynanacak 3 müsabakayı kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lazio – Hellas Verona: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde son haftaya girilirken, 21 Mayıs Cumartesi akşamı, Lazio sahasında Hellas Verona’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde 37 haftadan 18 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle 60 puan toplamayı başaran Lazio, son 3 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, 5. sıradaki yerini korudu. En yakın rakibi Roma’nın 3 puan üzerinde yer alan Sarri ve öğrencilerine son maçta 1 puan yetiyor. Tek hedefi 5. sıradaki yerini korumak olan Lazio, geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanında, Immobile’nin yokluğunda 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe uzandı. Son 3 haftada tam 8 gol bulmayı başaran ev sahibinde golcüler çok formda. Hedefleri sona eren Hellas Verona’yı sahasında ağırlayacak olan ekip, kaybetmeyerek önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne gitmek istiyor. Derbi sonrası ev sahibinde moraller yerinde. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkarak Avrupa umutlarını sürdürürken, son 2 haftada önce Milan ardından Torino mağlubiyetleriyle birlikte Avrupa hayallerini tamamen kaybetti. Milan karşısında 1-0 öne geçtikten sonra 3-1 mağlup olan konuk ekip, Torino karşısında ise iç saha avantajına rağmen 1-0 mağlup oldu. 37 haftadan 14 galibiyet, 10 beraberlik, 13 mağlubiyetle 52 puan toplayan konuk ekip, 9. sırada yer alıyor. Tudor’un göreve gelişiyle birlikte üst sıraları zorlamayı başaran ekip, bu sezon Avrupa hedefine ulaşamasa da, gelecek sezon için umutlandı. 2 haftadır mağlup olan Hellas Verona, sezonu galibiyetle kapatmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, 1 puanın yettiği Lazio ve son haftaya hedefsiz girecek olan Hellas Verona’nın, 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Fiorentina – Juventus: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 21 Mayıs Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Fiorentina’nın evinde Juventus’u konuk edeceği son hafta mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya girilirken hem ligde hem de İtalya Kupası’nda 2’şer maçta da diş geçiremediği Juventus ile karşılaşacak. Galibiyete ihtiyacı olan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, son 5 haftadan 4 mağlubiyet alırken, tek galibiyetini 2 hafta önce Roma derbisinde aldı. Derbi zaferi ev sahibinde toparlanmak için yeterli olmazken, Fiorentina geçtiğimiz hafta deplasmanda Sampdoria’ya 4-1’lik ağır bir skorla kaybetti. Savunma performansıyla sınıfta kalan ve Konferans Ligi şansını zor sokan ev sahibi, bu hafta kazansa dahi, Roma’nın puan kaybetmesini beklemek zorunda. Rakibiyle arasında 1 puan fark bulunan Fiorentina, bu sezon Juventus karşısında ortaya koyduğu mücadele ve aldığı sonuçlarla güven vermekten çok uzakta. Juventus cephesinde üzücü ayrılıklar yaşanırken, konuk ekip şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda, İtalya Serie A Ligi’ni 4. olarak tamamladı. 2 hafta önce Genoa deplasmanına konuk olan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Lazio ile 2-2 berabere kaldı. Lazio karşısında 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan JUVE’de, sözleşmesi sona eren Dybala ve Chiellini takıma veda etti. Duygusal anlar yaşayan konuk ekip maça iyi başlasa da, ikinci yarıda etkisini sürdüremedi. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Juventus takımında teknik adamın takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, şampiyonluk yarışından uzak kalan konuk ekip, en azından sezonu galibiyetle kapatmak istiyor. Juventus bu sezon 4 kez karşılaştığı rakibine hiç maç kaybetmedi. Konferans Ligi’ne katılmak için kazanmaktan başka şansı olmayan Fiorentina ve 4 maçtır rakibine kaybetmeyen Juventus’un karşı karşıya geleceği son hafta mücadelesinde, tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Genoa – Bologna: MS 2, 2.51 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; 21 Mayıs Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde son hafta heyecanı başlarken, Genoa sahasında Bologna’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 18:15’de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı S Sport Plus. Genao cephesinde bu sezon yapılan teknik adam hamleleri, devre arsında yapılan transfer çalışmaları yeterli olmadı ve geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, Venezia’nın ardından küme düşen 2. takım oldu. Juventus karşısına kazanmak zorunda çıkan Genoa, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyetle ligde kalma umutlarını korurken, geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanında savunma tel tel döküldü ve mucizeye ihtiyacı olan ekip küme düşmekten kurtulamadı. 37 haftada 4 galibiyeti bulunan ev sahibi, bu hafta kazansa dahi, ligin en az maç kazanan takımı olarak sezonu noktalayacak. Kalesinde tam 69 gole engel olamayan Genoa’da savunma hattı çok başarısızdı. Bologna cephesinde düşüş başladı. Konuk ekip küme düşme tehlikesini haftalar öncesinden atlatırken, son 2 hafta önce Venezia, ardından Sassuolo’ya kaybetti. Son 2 hafta kalesinde tam 7 gole engel olamayan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, rakip filelere ise sadece 4 gol gönderebildi. 43 puanla kendisine 13. sırada yer bulan Bologna, sezonun son maçına küme düşmesi kesinleşen Genoa karşısında çıkarken, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısında kazanarak, kötü gidişatına son vermek istiyor. Konuk ekip sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyarken, galibiyete deplasman dezavantajına rağmen yakın taraf. Kümede kalmayı başardıktan sonra düşüşe geçen Bologna, sezonun son maçında puan kayıplarına küme düşmesi kesinleşen Genoa karşısında son verecek ve ligi 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.09

Bets10 Bahis Oranı: 7.06