İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.05.2022

21 Mayıs Cumartesi günü Fransa Ligue 1’in son haftası kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

PSG – Metz: 02 (Ç), 3.50 (iddaa) – 4.75 (Bets10) ; 21 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri, şampiyon PSG ile Play Out hattındaki Metz’in, 3 puan mücadelesi bekliyor. beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00. PSG yıldızlarıyla kazandı. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1’e, Messi ve Mbappe ikilisi damga vururken, ev sahibi konuk olduğu Montpellier deplasmanından 4-0’lık zaferle döndü. Şampiyonluğunu ilan eden Mauricio Pochettino’nun öğrencileri üst üste beraberliklere imza atarken, son deplasman maçından farklı galibiyetle dönmeyi başardı. Ev sahibinde son hedef ise iç sahadaki son maçını kazanmak. Şampiyonlar Ligi hayallerine bir kez daha ulaşmayı başaramayan PSG, Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Lille’e kaptırmıştı. Kadrosunu güçlendiren ev sahibi, bitime 4 hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledi. Tam 8 haftadır yenilmeyen PSG, Metz maçı öncesinde çok formda. Metz’in ligde kalma hayalleri devam ediyor. Son 3 maçını kazanmak zorunda olan Frederic Antonetti’nin öğrencileri, 2 maçta Lyon ve Angers’i mağlup ederek Play Out hattına yükselirken, şampiyon PSG karşısında galibiyetlerine devam etmek zorunda. 14 haftadır devam eden puan kayıplarının ardından son 2 hafta harika hücum ve savunma performansları sergileyen Metz, Saint Etienne ile puanını eşitlemeyi başarırken, averaj farkıyla rakibinin üzerinde yer aldı. Hem ligde kalmak adına dev bir adım atan konuk ekip, hem de Play Out hakkı kazanması halinde zorlu mücadele öncesi güven tazeledi. Kazanması gereken Metz, sezonun ilk yarısında rakibine 2-1 kaybetmişti. Ligde kalmak adına dev bir adım atan Metz, şampiyon PSG ile karşı karşıya gelirken, kader maçında kaybetmeyecek ve zorlu deplasmandan en az 1 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Nantes – Saint Etienne: KGVAR, 1.36 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Nantes evinde Saint Etienne’yi konuk edecek. Fransa Ligue 1’in son hafta mücadelesi 21 Mayıs Cumartesi akşamı 22:00’de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Antoine Kombouare önderliğinde Fransa Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Nantes, harika bir sezonu geride bırakıyor. Ev sahibi Fransa Ligue 1’de 37 haftadan 15 galibiyet, 9 beraberlik, 14 mağlubiyetle 54 puan toplamayı başarırken, uzun süre üst sıraları zorlamayı başardı Fransa Kupası’nda ise Nice’ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan ev sahibi, rüştünü ispatladı. 4 maçlık seriyle Lyon deplasmanına konuk olan Nantes, gol düellosundan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, son saniyeye kadar mücadele etmekten vazgeçmedi. Ev sahibi hedefsiz kalsa da, son haftalarda etkili futbolundan ödün vermiyor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftayı eli boş kapatan Saint Etienne, geçtiğimiz hafta evinde hedefsiz Reims’e 2-1 kaybederken, son haftaya düşme potasının içerisinde girmek zorunda kaldı. Pascal Dupraz’ın öğrencileri Play Out hattındaki yerini kaybederken, hem doğrudan ligde kalma şansını kaybetti hem de Play Out şansını rakibinin ellerine verdi. Metz ile aynı puana sahip olan konuk ekip, rakibinden 6 averaj geride yer alıyor. 37 haftadan 7 galibiyet, 10 beraberlik, 20 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başarabilen Saint Etienne, kabus gibi bir sezon geçirdi. Ligde kalma umutlarını korumak için Nantes deplasmanında galibiyete ihtiyacı olan Etienne, deplasmanda güven vermiyor. İyi bir sezonun sonuna gelen Nantes, iç sahada kapanışı galibiyetle yapmak istiyor. Saint Etienne ise küme düşme tehlikesini yakından hissederken, son maç kazanmak zorunda. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede iki takımında rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Brest – Bordeaux: MS 1, 1.72 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 21 Mayıs Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de son hafta heyecanı yaşanırken, Brest sahasında Bordeaux’u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1 sahnesinde 37 haftadan 13 galibiyet, 9 beraberlik, 15 mağlubiyetle 48 puan toplamayı başaran Brest, son haftaya girilirken 11. sırada yer aldı. Sezon boyunca küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaran Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, Lyon, Clermont ve Metz galibiyetlerinin ardından, son 2 haftada önce Strasbourg, ardından Monaco’ya kaybetti. Monaco deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, hücum hattında etkili olmayı başarırken, savunmada ise 90 dakika boyunca iyi bir görüntü sergilemedi. Son maçına hedefsiz olarak çıkacak olsa da, taraftarları önünde sezonu galibiyetle kapatmak isteyen Brest, kümede kalma mücadelesi veren Bordeaux’u sahasında ağırlayacak. Konuk ekip Bordeaux cephesinde lige kalma umutları matematiksel olarak devam etse de, konuk ekip son maçını farklı skorla kazanarak, Play Out hattındaki Metz’in farklı skorla mağlup olmasını bekleyecek. Rakibiyle arasında 3 puan fark bulunan konuk ekip, aynı zamanda 12 gol averaja rakibinin gerisinde yer alıyor. 37 haftadan sadece 5 galibiyet alabilen ve kalesinde tam 89 gole engel olamayan Bordeaux, ilk 37 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçiren David Guion’un öğrencileri, deplasmanda güven vermekten çok uzakta. Bordeaux sezonun ilk yarısında rakibine iç sahada 2-1 kaybetmişti. Brest son haftalarda düşüşe geçse de, 37 hafta sonunda rakibinin çok üzerinde bir performans ortaya koydu. Brest sezonu iç sahada kapatırken, taraftarlarına galibiyetle veda edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 8.18

Bets10 Bahis Oranı: 14.10