Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hamburg Hertha Berlin İddaa Tahmini 23.05.2022

Hamburg evinde Hertha Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga Play Out mücadelesi 23 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlarken, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Hamburg galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.60, Hertha Berlin galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 olarak verilmiş.

Hamburg Tur Kapısını Araladı

Hamburg artık Almanya Bundesliga hedefinde sadece 90 dakika uzaklıkta. Timo Walter yönetiminde 2. Bundesliga’da sezonu 16 galibiyet, 12 beraberlik, 6 mağlubiyetle 60 puan toplamayı başaran Hamburg, Play Off biletini cebine koyarken, son 5 haftada aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çekmişti. Hertha Berlin deplasmanına çok formda ve moralli çıkan ev sahibi, Play Out maçının ilk ayağını deplasmanda Ludovit Reis’in tek golüyle galip noktaladı. Oyun hakimiyetini skora yansıtan Hertha Berlin, kaybetmemesi halinde üst lige yükselecek. Son 6 maçında 17 gol atıp, kalesinde sadece 5 gole izin veren ev sahibi, rövanş öncesi güven vermeye devam etti.

Hertha Berlin Evinde Kaybetti

Hertha Berlin son 3 maçını kaybederken, ligde kalma şansını zora soktu. Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında ligde kalmak için 1 puanın yeterli olduğu konuk ekip, önce Mainz’a evinde 2-1 kaybederken, ardından deplasmanda 1-0 öne geçtiği Dortmund karşısında 2-1 mağlup olarak Play Out mücadelesi vermek zorunda kaldı. Felix Magath önderliğinde Play Out Turu’nun ilk maçında iç saha avantajına sahip olan Hertha Berlin, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Rövanşı kazanmaktan başka çaresi kalmayan konuk ekip, son 3 haftalık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta. İlk maçta etkisiz kalan Hertha’nın rövanşta hatalarını telafi etmesi gerekli.

Hamburg – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Hamburg – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hamburg takımında Tim Leibold ve Anssi Suhonen’in sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin cephesinde ise Davie Selke, Schwolow, Dardai, Klünter ve Lee Dong-Jun’un sakatlıkları bulunuyor.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Heuer Fernandes, Vagnoman, Vuskovic, Heyer, Schonlau, Glatzel, Kittel, Reis, Meffert, Jatta, Muheim.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Laurenz Lotka, Peter Pekarik, Torunarigha, Mittelstadt, Ascacibar, Suat Serdar, Klünter, Ekkelenkamp, Maolida, Belfodil, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ilk maçı kazanarak tur kapısını aralayan Hamburg, diğer tarafta ise ligde kalmak isteyen Hertha Berlin var. Bu sezon hedeflerine ulaşmak için son maçına çıkacak olan taraflar, zorlu mücadelede karşılıklı gollere imza atacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hertha Berlin büyük bir sürprizle Almanya Bundesliga’da kalmayı başardı. İlk maçı 1-0 kaybeden Hertha, rövanşı deplasmanda Dedryck Boyata ve Marvin Plattenhardt’ın golleriyle kazanırken, küme düşmekten kurtuldu.