İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kupon 26.05.2022

26 Mayıs Perşembe günü İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Kayserispor – Sivasspor: MS 2, 2.33 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; Türkiye Kupası’nda Final heyecanı yaşanırken, 26 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te, Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleye Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapıyor. Türkiye Kupası’nda bu sezon Kayserispor rüzgarları esti. Hikmet Karaman ve öğrencileri Türkiye Süper Ligi’nde alt sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramasa da, sezonu düşme hattının 11 puan üzerinde, 14. sırada kapattı. Türkiye Kupası serüvenine ise Artvin Hopa galibiyetiyle başlayan Sarı Kırmızılılar, Iğdır FK ve 68 Aksaray’ı mağlup etmeyi başarırken, en büyük sürprizlerine Son 16 Turu’ndan itibaren imza attı. Önce Fenerbahçe, ardından Beşiktaş’ı elemeyi başaran Kayserispor, Türkiye Süper Lig şampiyonu Trabzonspor’a ilk maçta 1-0 kaybederken, şampiyon olarak sahaya çıkan Bordo Mavilileri 3-1 mağlup ederek, final biletini cebine koydu. Final öncesi Süper Lig’de kapanışı Sivasspor deplasmanında yapan Kayserispor, finaldeki rakibine ligde 2-1 kaybetti. Maç boyunca savunma arkasına atılan paslarda önemli açıklar veren Hikmet Karaman ve öğrencileri, finale kadar harika bir performansla gelirken, final öncesi güven vermekten uzak kaldı. Sivasspor’dan harika prova. Türkiye Süper Ligi’nin son haftası evinde Kayserispor’u konuk eden Rıza Çalımbay ve öğrencileri, Türkiye Kupası Finalisti olarak karşı karşıya geleceği rakibini 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, şampiyonluğa göz kırptı. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen Sivasspor, devre arasında Jorge Felix’in golüyle 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise skoru korumayı başaramayan ekip, kalesinde beraberlik golünü görse de, son sözü Kerem Atakan Kesgin söyledi ve takımına galibiyeti getirdi. Süper Lig’de sezonu 10. sırada kapatan Sivasspor, gelecek sezon Avrupa’da boy göstermek istiyorsa, Türkiye Kupası’nı kazanmak zorunda. Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nı kazanmak isteyen Yiğidolar, geçtiğimiz hafta harika bir provaya imza atarken, finalde bir adım daha öne çıktı. Kupa serüveninde Ankaragücü, Bandırmaspor, Karagümrük ve Alanyaspor’u elemeyi başaran Sivasspor, ligde aradığı başarıyı yakalayamasa da, Türkiye Kupası’nda iyi bir sezon geçiriyor. Türkiye Süper Ligi’nin son haftasında Kayserispor’u iç sahada mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Avrupa bileti ve ilk kez Türkiye Kupası’nın sahibi olmak için çıkacağı dev maçta bir kez daha Kayserispor’u mağlup edecektir.

Auxerre – Saint Etienne: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; beIN SPORTS 2 ekranlarından 26 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 Play Out mücadelesinde, Auxerre ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 hedefindeki Auxerre’yi son 9 maçta mağlup edebilen çıkmazken, son 17 maçta ise sadece şampiyon Toulouse mağlup edebildi. Fransa Ligue 2’de sezonu 8 haftalık yenilmezlik serisiyle kapatan ev sahibi, sezonun ikinci yarısında koyduğu harika performansla sezonu 3. sırada tamamlarken, Play Off biletini cebine koydu. 2.’liği 1 puanla kaçıran ekip, Play Off 2. Tur mücadelesinde Sochaus ile golsüz berabere kalırken, uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca seri penaltılara geçildi. Seri penaltılarda rakibine üstünlük kuran Auxerre, Play Off biletini cebine koyarak Saint Etienne’nin rakibi oldu. Son haftalarda harika bir yükseliş yakalayan Jean-Marc Furlan yönetiminde Fransa Ligue 1 hayallerine çok yaklaştı. Saint Etienne ise rakibinin aksine Fransa Ligue 1’de son 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, 1 puanla küme düşmekten kurtuldu. Son 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle ayrılan Pascal Dupraz’ın öğrencileri, kader maçın geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında çıkarken, 1-0 geriye düşen konuk ekipte Hamouma’nın bitime 11 dakika kala attığı gole, Saint Etienne’yi Play Out hattına taşıdı. Kazanması gereken ekip, galip gelmeyi başaramasa da, Metz’in mağlup olmasıyla birlikte büyük bir fırsat yakaladı. Ligde kalmak için Auxerre ile mücadele edecek olan Etienne, deplasmandan avantajla dönmek istiyor. 6 maçtır galibiyete hasret kalan konuk ekip, Ligue 1 performansıyla güven vermeyi başaramasa da, son maçta alınan 1 puan Etienne cephesinde rüzgarı tersine çevirdi. Fransa Ligue 1’de önümüzdeki sezonun son temsilcisi belli oluyor. Son 9 haftada harika oynayan Auxxere ve Ligue 1’de düşmekten 1 puanla kurtulan Saint Etienne, kritik maçta karşılıklı goller bulmayı başarır.

Sarpsborg – Molde: MS 2, 2.13 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; 26 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:00’de, Sarpsborg ile Molde karşı karşıya gelecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesini, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta sahasında Aalesund’u konuk eden Sarpsborg, iç sahada kötü gidişatını 2-1’lik mağlubiyetle sürdürdü ve en yakın rakibinin 1 puan gerisine düştü. Üst üste 2. kez mağlup olan ev sahibi, Lilleström mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdürdü. Sarpsborg cephesinde 4 haftalık yenilmezlik serisinin ardından düşüş başladı diyebiliriz. 7 hafta sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başarabilen Mikael Stahre’nin öğrencileri, şuana kadar sadece 10 kişi kalan Odds BK karşısında kalesini gole kapatabildi. Sarpsborg kötü savunma performansıyla 7 hafta sonunda liderin 10 puan gerisine düştü. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Kristiansund BK ile iç sahada karşı karşıya gelen Molde, ilk yarısını Haugen ve Grødem’in golleriyle 2-0 önde kapattığı mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Noveç Eliteserien Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran Molde, 3. sıraya kadar yükseldi ve zirve takibini sürdürdü. Erling Moe yönetiminde 8 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Molde, henüz deplasmanda maç kaybetmezken, lider ile arasındaki puan farkını 4’e indirdi. Dış sahada 3 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, 8 hafta sonunda tam 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İyi hücum performansıyla dikkat çeken Molde, üst üste puan kayıpları yaşayan Sarpsborg karşısında kazanmak istiyor. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Molde, 3 haftalık galibiyet serisiyle çıkacağı Sarpsborg deplasmanında galibiyetlerine devam edecek ve 4’te 4 yapmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.13

Bets10 Bahis Oranı: 11.44