Dundalk St. Patrick Bahis Tahmini 27.05.2022

İrlanda Premier Lig’de zirve yarışına ortak olmak isteyen Dundalk evinde, St. Patrick karşısında galibiyet arayacak. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Dundalk ve St. Patrick arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Dundalk kazanır 2.20, beraberlik 3.40, St. Patrick kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Dundalk Seriye Devam Ediyor

Dundalk, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Finn Harps deplasmanına konuk olan Stephen O’Donell’ın ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Daniel Kelly’nin tek golüyle 3 puanı hanesine yazdıran Dundalk, İrlanda Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanıyor. Son 6 maçta ise 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan toplayan Dundalk, zirve takibini de sürdürüyor. Bu hafta konuk edecekleri St. Patrick karşısında da maçın favorisiler.

Dundalk Moral Buldu

St. Patrick, geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. Richmond Park’da konuk ettikleri Bohemians’ı 3-0 ile geçmeyi başardılar. Bu galibiyet ile 3 maçlık kazanamama serisine de son verdiklerini belirtelim. İrlanda Premier Lig’de ilk 3 umutlarını sürdüren Tim Clancy’nin ekibi, bu hafta Dundalk deplasmanına konuk olacak. Son 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen St. Patrick, son haftalarda güven vermiyor. Bu hafta Dundalk deplasmanında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde St. Patrick’de eksik bulunmuyor.

Dundalk – St. Patrick Maç Bilgileri

Dundalk – St. Patrick Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Andrew Boyle, Sam Bone, Nathan Shepperd, Lewis Macarai, Daniel Kelly, Patrick Hoban, Gregory Sloggett, Darragh Leahy, Keith Ward, Paul Doyle, John Martin

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patrick’in muhtemel kadrosu: Joseph Anang, Ian Bermingham, Tom Grivosti, Jason McClelland, Anthony Breslin, Sam Curtis, Joseph Redmond, Christopher Forrester, Adam O’Reilly, Eoin Doyle, Tunde Owolabi

İddaa Tahmini

Dundalk, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. İrlanda Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanıyorlar. Son 6 maçta ise kaybetmediler. Oriel Park’ta etkili oynayan Dundalk, St. Patrick karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dundalk, çıkışını devam ettiriyor. İç sahada konuk ettikleri St. Patrick’i tek golle geçerek 3 puanı kaptılar.