Jerv Sarpsborg Bahis Tahmini 29.05.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nde heyecanı 29 Mayıs Pazar günü devam ederken, Jerv ile Sarpsborg karşı karşıya gelecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadele Türkiye saat ile 19:00’da başlayacak.

Ugland Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Jerv kazanır seçeneğine 3.60, beraberliğe 3.60, Sarpsborg kazanır seçeneğine ise 2.05 oran belirlemiş durumda.

Jerv 5 Maçtır Kazanamıyor

Jerv, Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alırken, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Arne Sandsto yönetiminde 8 haftalık periyottan 2 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle 7 puan toplamayı başaran ev sahibi, yoluna düşme potasının içerisinde devam ediyor. 9 maçta sadece 4 kez rakip fileleri havalandıran Jerv, ligin en zayıf hücum performansını ortaya koydu. Doguhan Aral Simsir ilk 8 maçta istenileni veremezken, son 5 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Jerv, Sarpsborg karşısında güven vermekten çok uzakta.

Sarpsborg Galibiyet Peşinde

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Molde’ye iç sahada 2-1’lik skorla yenilen Sarpsborg, üst üste 3. kez ligde mağlup olurken, 10 puanla 8. sıraya kadar geriledi. Konuk ekibi ilk 6 haftada mağlup edebilen tek takım Viking olurken, 4 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Sarpsborg, son 3 haftada ise Lilleström, Aalesund ve Molde’ye kaybetti. Son haftalarda düşüşe geçen Mikael Stahre’nin öğrencileri, son 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başarsa da, puan kayıplarına çare olamadı. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Saprsborg, Jerv deplasmanında eski günlere dönüş bileti arayacak.

Jerv- Sarpsborg Maç Bilgileri

Jerv – Sarpsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ugland Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Jerv takımında Erlend Hustad kart cezalısı. Leandro Fernandes sakat. Sarpsborg cephesinde ise Anders Kristiansen ve Eirik Wichne’nin sakatlığı bulunuyor.

Jerv’in 11’i Belli mi?

Jerv’in muhtemel kadrosu: Oystein Ovretveit, Torje Wichne, Mathias Haarup, Daniel Arrocha, Martin Kolskogen, Alves Furtado, John Norheim, Mathias Wichmann, Erik Brenden, Rodney Antwi, Aral Simsir.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Vidtun Nilsen, Anton Hendriksen, Jorgen Horn, Inge Utvik, Lindseth, Salentros, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Tobias Heintz, Guillermo Molins, Kristian Opseth.

İddaa Tahmini

Sezona iyi bir başlangıç yapsa da, son haftalarda düşüşe geçen Sarpsborg, düşme potasında yer alan Jerv karşısında kötü gidişata son verecek ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Sarpsborg deplasmanda ligin yeni temsilcisi Jerv’i tam 5 golle mağlup etti. Konuk ekip hem savunma hem de hücum hattında harikalar yaratırken, iyi futboluyla bu hafta bizleri yanıltmadı ve galip gelmeyi başardı.