Valerenga Rosenborg Bahis Tahmini 29.05.2022

29 Mayıs Pazar günü Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe, Valerenga ile Rosenborg kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak.

Betroad, Valerenga galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.75, Rosenborg galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 olarak verilmiş.

Valerenga’dan Üst Üste Kayıplar

Valerenga, Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Dag-Eilev Fagermo ve öğrencileri sezona iyi bir başlangıç yapsa da, kısa süre içerisinde düşüşe geçti ve 10. sıraya kadar geriledi. İlk 5 haftadan 9 puan toplamayı başaran Valerenga, son 4 haftadan ise sadece 1 puan topladı. Son olarak lider Lilleström karşısına deplasmanda çıkan ev sahibi, 90 dakikayı sadece 1 isabetli şutla tamamlarken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 2 haftadır mağlup olan ve 10. sıraya gerileyen Valerenga, en yakın rakiplerinden Rosenborg karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Rosenborg’u Mağlup Etmek Kolay Değl

Rosenbborg gol düellosundan 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimi hafta evinde Haugesund’u konuk eden Roseborg, Play Out hattındaki rakibi karşısında 2-0 geriye düşerken, bulduğu 3 gole rağmen 1 puanla yetindi. Hücum hattındaki etkisini sürdürmeyi başarsa da, savunma performansıyla sınıfta kalan Rosenborg, sezon başından beri maç kazanmakta zorlanırken, rakiplerine ise kolay kolay galibiyet şansı vermedi. 8 hafta sonunda sadece Stromsgodset’e deplasmanda kaybeden Age Hareide’nin öğrencileri, son 3 haftadan ise 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı. 7. sırada yer alan Rosenborg, yenilmezlik serisini sürdürmek ve üst sıralarda kalmak istiyor.

Valerenga – Rosenborg Maç Bilgileri

Valerenga – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Intility Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valerenga takımında Amor Layouni sakat. Rosenborg cephesinde ise Renzo Giampaoli’nin sakatlığı bulunuyor.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Kjetil Haug, Leonard Zuta, Nasberg, Vegar Hedenstad, Sahraoui, Bröjdal, Tobias Christensen, Aron Donnum, Ingi Bjarnason, Kjartansson, Taofeek Ismaheel.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Tobias Börkeeiet, Edvard Tagseth, Samual Rogers, Vecchia Holmquist, Jair Skarsem, Markus Henriksen, Pavle Vagic, Jean Holm, Victor Jensen.

İddaa Tahmini

Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Valerenga ve Rosenborg, bu hafta galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa dahi, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg deplasmanda 4 golle galip. Konuk ekip deplasmanda çok rahat bir galibiyet alırken, rakibin Valerenga’ya gol şansı dahi vermedi. Konuk ekipte hem savunma hattı hem de hücum hattı son haftalardaki en iyi performanslarına imza attılar.