Molde Bodo/Glimt İddaa Tahmini 29.05.2022

Molde evinde Bodo/Glimt‘i konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi‘nin üst sıralarını yakından ilgilendiren zorlu mücadele, 29 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Betroad, Molde galibiyetine 2.25, beraberliğe 4.00, Bodo/Glimt galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Molde Üst Sıraları Bırakmadı

Norveç Eliteseiren Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sarpsborg deplasmanına konuk olan Molde, Grodem ve Fofana’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, son 4 haftanın tamamında kazanarak, liderin yakın takipçileri arasında yer aldı. Erling Moe yönetiminde 9 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyan Molde, liderin 4 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor. Sadece iç sahada Lilleström ve en yakın takipçisi Viking’e kaybeden ev sahibi, bu hafta ise ligin son şampiyonu Bodo/Glimt’i sahasında konuk edecek. Harika seriyi ezeli rakibi karşısında sürdürmek isteyen Molde, son 4 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi.

Bodo/Glimt Skoru Koruyamadı

Norveç Eliteseiren Ligi’nde geçtiğimiz hafta Stromsgodset’i sahasında konuk eden Bodo/Glimt, Pellegrino ve Moe’nin golleriyle ilk 29 dakikada 2-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Üst üste 2 beraberliğe imza atan Bodo/Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezona son şampiyon olarak girerken, ilk 8 haftada liderin 12 puan gerisine düştü. Kjetil Knutsen önderliğinde harika bir sezon geçiren konuk ekip, Eliteserien Ligi’nde şampiyon olurken, UEFA Konferans Ligi’ne ise çeyrek finalist olarak veda etti. Yeni sezonda 8 haftadan sadece 3 galibiyet alabilen Bodo/Glimt cephesinde Erik Botheim ve Patrick Berg’in yokluğu yeni sezonda fazlasıyla hissedilirken, yeni transferler Gilbert Koomson ve Runar Espejord henüz istenilen katkıyı sağlayamadı.

Molde – Bodo/Glimt Maç Bilgileri

Molde – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Molde takımında Eirik Andersen ve Ola Brynhildsen sakat. Bodoe/Glimt cephesinde ise Ola Solbakken’in sakatlığı bulunuyor.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Emil Breivik, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Andreas Kaasa, Grødem, Kristoffer Haugen, Magnus Eikrem, Benjamin Hansen, Birk Risa, Rafik Zekhnini.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

İddaa Tahmini

Norveç Elitereien Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Molde Bodo/Glimt, seriyi sürdürmek istiyor. Dev maçta taraflar puan kaybetse dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.29

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Molde galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Ev sahibi 3 golle 3 puanı alırken, Bodo/Glimt ise deplasmanda 1 golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.