Belçika Hollanda İddaa Tahmini 03.06.2022

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup maçında, Belçika ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’de başlayacak karşılaşmanın S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Belçika ile Hollanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Belçika galibiyetinin 2.25, beraberlik tercihinin 3.50, Hollanda galibiyetinin ise 3.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Belçika Grubu Namağlup Tamamladı

Belçika’da UEFA Uluslar Ligi mesaisi başlıyor. UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup ilk maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek olan Roberto Martinez’in ekibi, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Grupta diğer karşılaşacakları takımların ise Galler ve Polonya olduğunu belirtelim. 2022 Dünya Kupası Elemelerinde müthiş bir performans gösteren Belçika, grubunu namağlup lider tamamladı ve doğrudan Dünya Kupası bileti aldı. Belçika’da moraller yerinde ve UEFA Uluslar Ligi’nde de grubu lider bitirmeleri bekleniyor.

Hollanda Sürpriz Arayacak

Hollanda, son dönemde iyi bir performans gösteriyor. 2022 Dünya Kupası Elemelerinde gösterdikleri başarılı performans ile grubunu lider tamamladılar ve 2022 Dünya Kupası bileti almaya hak kazandılar. Türkiye’nin de yer aldığı grubu lider bitiren Portakallar, UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup ilk maçında Belçika ile karşı karşıya gelecek. Grupta yer alan diğer takımların ise Polonya ve Galler olduklarını belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Hollanda’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika – Hollanda Maç Bilgileri

Belçika – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roi Baudouin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Joson Denayer, Jan Vertonghen, Timothy Castagne, Axel Witsel, Tielemans, Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Romelu Lukaku

Hollanda’nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Hollanda, son dönemde iyi futbol oynuyor. Belçika’nın önemli gol silahları var. Roi Baudouin’de oynanacak karşılaşmada karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, Depay önderliğinde farklı bir galibiyet aldı. Grubun favorisi Belçika’yı 4-1 mağlup etmeyi başardılar.