Fransa Danimarka İddaa Tahmini 03.06.2022

Fransa evinde Danimarka‘yı konuk edecek. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesi, 3 Haziran Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.00, Danimarka galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.49, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 4.50 oran belirlemiş durumda.

Fransa Golcülerine Güveniyor

Fransa, Dünya Kupası’na ambargo koymaya devam ediyor. Didier Deschamps ve öğrencileri 2018 yılında Dünya Kupası zaferine ulaşırken, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nu namağlup geçmeyi başardı ve 8 maçtan aldığı 5 galibiyet, 3 beraberlikle liderlik koltuğunda oturdu. Attığı 18 gole karşılık, kalesinde sadece 3 gole izin veren ev sahibinde, Mbappe ve Benzema ikilisi geçirdikleri harika sezonun ardından, Milli takımlarının en büyük gol kozu. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda beraber mücadele edeceği Danimarka ile UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup kapsamında karşı karşıya gelecek olan Fransa, iyi bir provayla Dünya Kupası’na hazırlanmak istiyor. EURO 2020’yi boş geçse de, Dünya Kupası karnesiyle güven vermeyi başaran Fransa, hem grupta liderliğin hem de ilk maçın mutlak favorisi olarak sahalara dönüyor.

Danimarka 2022 Dünya Kupası’nda

Danimarka Milli takımı, Kasper Hjulmand yönetiminde yükselişini sürdürüyor. Konuk ekip çok zorlu bir EURO 2020’yi geride bırakırken, Eriksen’in sakatlığıyla birlikte şoka uğramasına rağmen, Yarı Finalist olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nu ise 10 maç sonunda domine etmeyi başaran Danimarka, 10 maçtan 9 galibiyet, 1 mağlubiyet alırken, ilk9 maçını kazanarak liderliği garantileyen ekip, tek mağlubiyetini son maçta İskoçya deplasmanında aldı. Attığı 30 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin veren Danimarka için eleme gruplarının en iyi performanslarından birisini sergilediğini söyleyebiliriz. 2022 Dünya Kupası D Grubu’nda beraber mücadele edeceği Fransa ile UEFA Uluslar Ligi sahnesinde karşı karşıya gelecek olan ekip, harika performansını 2018 Dünya Kupası’nın sahibi karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor.

Fransa – Danimarka Maç Bilgileri

Fransa – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Zwayer. Mücadele de France Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa’nın 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

Danimarka’nın 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen.

İddaa Tahmini

Çok formda iki takım karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası Elemelerine damga vuran Fransa, 2022 dÜNYA Kupası’nda karşılaşacağı Danimarka karşısında ilk UEFA Uluslar Ligi maçını kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

Best10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa evinde üstünlüğünü koruyamadı. Benzema ile 1-0 öne geçen Fransa, son 22 dakikada yediği 2 golle Danimarka’ya kaybetti. Ev sahibi ilk maçta aldığı mağlubiyetle bizleri yanılttı.