Galler Ukrayna İddaa Tahmini 05.06.2022

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off A Yolu Final mücadelesinde, Galler ile Ukrayna kozlarını paylaşacak. Dünya Kupası’na katılım bileti için iki takım 5 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport.

Betroad, Galler galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.25, Ukrayna galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.55 olarak verilmiş.

Galler Güven Kaybetti

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off A Yolu final mücadelesinde Ukrayna ile karşı karşıya gelecek olan Galler, rakibinin İskoçya’yı mağlup ettiği haftada, Polonya’ya deplasmanda 2-1 mağlup oldu. UEFA Uluslar Ligi serüvenine mağlubiyetle başlayan Galler, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda son 9 haftayı namağlup geçirmiş ve Play Off bileti almıştı. Yarı finalist olarak Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek final biletini alan Robert Page’in öğrencileri, aradan mağlubiyetle döndü ve 10 maçlık seriyi kaybetti. Final öncesi Galler cephesinde moraller bozuk. 2022 Dünya Kupası hayallerine sadece 90 dakika uzaklıkta olan Galler, dev maçta hata yapmak istemiyor.

Ukrayna Galibiyetle Döndü

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden Ukrayna, 2 galibiyet, 6 beraberlikle 12 puan toplamayı başarırken, namağlup performansıyla lider Fransa’nın 8 puan gerisinde kaldı. 2. Sırada yer alan ve Play Off hakkı elde eden Ukrayna, savaşın başlamasıyla birlikte zor günler geçirirken, İskoçya karşısında çıkacakları Yarı Final maçı Haziran ayına ertelenmişti. Yeşil sahalara nasıl döneceği merak edilen Ukrayna, tam 7 aradan sonra çıktığı zorlu mücadelede İskoçya’yı 3-1 mağlup etti ve final biletini aldı. Yarmolenko, Yaremchuk ve Dovbyk’nin golleri galibiyeti getirirken, konuk ekip hücum hattında harika bir sınav verdi. Bu zor günleri sportif başarıyla unutturmak isteyen Ukrayna, rakibinden çok daha fazla 2022 Dünya Kupası’na gitmeyi isterken, bu doğrultuda harika bir galibiyet aldı. Sahalara çok formda dönen Ukrayna, 2022 Dünya Kupası’ndan sadece 90 dakika uzaklıkta.

Galler – Ukrayna Maç Bilgileri

Galler – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cardiff City Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Neco Williams, Joe Allen, Aaaron Ramsey, Connor Roberts, Harry Wilson, Daniel James, Kieffer Moore.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’na gidecek son takım belli oluyor. Sahalara harika bir performans ve galibiyetle dönen Ukrayna, Galler karşısında da kazanmaya devam edecek ve 2022 Dünya Kupası biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.47

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skoru belirleyen isim Andrey Yarmolenko ve kendi kalesine attığı golle Ukrayna’nın, 2022 Dünya kupası umutlarına son verdi. Ukrayna maç boyunca üstün oynasa da, bir türlü aradığı golü bulamadı ve mağlup oldu. Dünya Kupası’na bilet alan son takım Galler oldu.