Türkiye Faroe Adaları İddaa Tahmini 04.06.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında, Türkiye ile Faroe Adaları kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Türkiye bugün Faroe Adaları karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Türkiye galibiyetine 1.12, beraberlik tercihine 8.00, Faroe Adaları galibiyetine 23.00 oran veriyor. 

Türkiye Grubun Favorisi

Türkiye, bu hafta UEFA Uluslar Ligi mesaisine çıkıyor. Stefan Kuntz yönetimindeki Milliler, grubun ilk maçında Faroe Adaları’nı konuk edecek. Grupta diğer karşılaşacakları takımlar ise Litvanya ve Lüksemburg olacak. Türkiye, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grubunun favorisi olarak gösteriliyor. 2022 Dünya Kupası bileti alamayan Türkiye, play off yarı final maçında Portekiz’e 3-1 kaybetmişti. Kuntz yönetiminde yeni bir maceraya atılacak olan Türkiye’nin bugün Faroe Adaları karşısında farklı bir galibiyet almasını bekliyorum.

Fareo Adaları’nın İşi Zor

Farore Adaları, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçında Türkiye’ye konuk olacaklar. Gruptaki diğer rakipleri ise Litvanya ve Lüksemburg olacak. 2022 Dünya Kupası Eleme grubunda sadece 1 galibiyet alabilen Faore Adaları, grubu 4 puan ile 5. Sırada tamamlamıştı. Grupta tek galibiyetini Moldova karşısında alabildiler. UEFA Uluslar Ligi’nde ise Türkiye ile karşılaşacak olan Faroe Adaları’nı zor bir maç bekliyor.

Türkiye – Faroe Adaları Maç Bilgileri

Türkiye – Faroe Adaları Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Serhiy Boiko. Mücadele Başakşehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Caner Erkin, Orkun Kökçü, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

Faroe Adaları'nın ilk 11’i Belli mi?

Faroe Adaları’nın muhtemel kadrosu: Gunnar Nielsen, Viljormur Davidsen, Odmar Faero, Ragnar Nattestad, Gilli Sörensen, Gunnar Vatnhamar, Hallur Hansson, Brandur Olsen, Salvi Vatinhammar, Klaemint Olsen, Joan Edmundsson

İddaa Tahmini

Türkiye’den farkşı bir galibiyet beklentim var. Faroe Adaları, grubun zayıf halkalarından biri. Türkiye’ye karşı güçleri yetmez. Türkiye’nin gollü bir galibiyet alabilir. Tercihimi 3.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.99

Best10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, 3 puanı 4 golle aldı. Faroe Adaları engelini 4-0 geçerek iyi bir başlangıç yaptılar.