Bosna Hersek Finlandiya Bahis Tahmini 14.06.2022

Bosna Hersek ile Finlandiya, 14 Haziran Salı akşamı karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Mücadeleye Bilino Polje Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Bosna Hersek galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.40, Finlandiya galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Bosna Hersek Liderlik Koltuğunda

2022 Dünya Kupası şansını Avrupa Elemeleri D Grubu’nda son 2 haftada kaybeden Bosna Hersek, UEFA Uluslar Ligi’ne büyük bir hayal kırıklığıyla başlarken, B Ligi 3. Grupta hiç maç kaybetmedi. Ivaylo Petev ve öğrencileri 3 maçtan 5 puan toplarken, Finlandiya, Karadağ ve Romanya’yı gerisinde bırakarak, liderlik koltuğuna oturdu. 3 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, Romanya’yı iç sahada mağlup ederken, deplasmanda Finlandiya ve Karadağ ile berabere kaldı. Liderlik koltuğunu korumak isteyen Bosna Hersek, hem savunma hem de hücum performansıyla UEFA Uluslar Ligi’nde güven vermeye devam ediyor.

Finlandiya Güven Vermedi

UEFA Uluslar Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapan Finlandiya, ilk mağlubiyetini 3. hafta en alt sıradaki Romanya karşısında aldı. İlk hafta Bosna Hersek ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, rakibi karşısında üstünlüğünü korumayı başaramamıştı. İlk galibiyetini ise Karadağ karşısında 2-0’lık skorla alan Finlandiya, geçtiğimiz hafta ilk mağlubiyetini alarak düşüşe geçti. Grubun en zayıf halkasına kaybeden konuk ekip, 2022 Dünya Kupası hayallerine veda ettikten sonra, UEFA Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapsa da, kısa sürede tekrar puan kayıplarına geri döndü. İlk maçta Bosna Hersek’i iç saha avantajına rağmen mağlup edemeyen Finlandiya, deplasmanda güven vermekten çok uzakta.

Bosna Hersek – Finlandiya Maç Bilgileri

Bosna Hersek – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bilino Polje Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bosna Hersek’in ilk 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

İddaa Tahmini

Namağlup lider Bosna Hersek, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Finlandiya’yı iç sahada mağlup etmeyi başaracak ve zirvedeki yerini koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bosna Hersek geriye düşse de, iç sahada kazanmayı bildi. Ev sahibi grupta 3 puanı 3 golle alırken, Finlandiya ise deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Kazananları tebrik ederiz.