Romanya Karadağ Bahis Tahmini 14.06.2022

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grupta heyecan devam ederken, 14 Haziran Salı akşamı, Romanya evinde Karadağ‘ı konuk edecek. Giulesti Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Rexbet, Romanya galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.40, Karadağ galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.58 oran kazandırıyor.

Romanya Evinde Kazandı

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda mücadele veren Romanya, 2. Sıradaki Kuzey Makedonya’nın 1 puan gerisinde kalarak, Katar umutlarını kaybetti. Ev sahibi iyi bir eleme performansı ortaya koysa da, 2022 Dünya Kupası için yeterli olamadı. Edward Iordanescu ve öğrencileri, UEFA Uluslar Ligi serüvenine ise kötü bir başlangıç yaparken, ilk 2 haftada önce Karadağ, ardından Bosna Hersek’e kaybetti. Gol dahi atamadan üst üste mağlubiyetler alan Romanya, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Finlandiya karşısında son verdi ve ilk galibiyetini 1-0’lık skorla aldı. Ev sahibine galibiyeti getiren gol 30. dakikada Nicuşor Bancu’dan geldi.

Karadağ İstikrardan Uzak

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda son 3 haftayı 1 puanla noktalayan ve 2022 Dünya Kupası hayallerine veda eden Karadağ, UEFA Uluslar Ligi’ne galibiyetle başlarken, son 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. İlk maçta Romanya’yı iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Finlandiya’ya deplasmanda 2-0 kaybettikten sonra, Bosna Hersek ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Grupta tek galibiyetini aldığı Romanya karşısına deplasmanda çıkacak olan Karadağ, rakibi karşısında bir kez daha galip gelmek istiyor. Son 2 haftada iyi performanslar sergilemeyen Karadağ, deplasmanda güven vermiyor.

Romanya – Karadağ Maç Bilgileri

Romanya – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giulesti Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Tatarusau, Chiriches, Tosca, Bancu, Cicaldau, Maxim, Stanciu, Hagi, Puscas, Alibec.

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Marusic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj.

İddaa Tahmini

3 haftalık fikstürde istikrardan uzak performanslara imza atan Romanya ve Karadağ, bu hafta galibiyet hedeflerine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.91

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karadağ deplasmanda harika bir performans ortaya koydu. Konuk ekip Romanya engelini 3 farklık galibiyetle geçerken, rakibine gol şansı dahi vermedi. Romanya iç sahada gol dahi atamadan mağlup olarak, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde bizleri yanılttı.