Türkiye Litvanya İddaa Tahmini 14.06.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 4. Maçında, Türkiye ile Litvanya kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak olup TRT 1 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Türkiye Litvanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Türkiye kazanır 1.06, beraberlik 11.00, Litvanya kazanır ise 41.00 olarak açıklanmış.

Türkiye’den Üst Üste Galibiyetler

Türkiye’de moraller yerinde. Grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyet ile ayrılan Milliler, UEFA Uluslar Ligi’nde dikkat çekmeye devam ediyor. 3 gün önce Lüksemburg deplasmanına konuk olan Stefan Kuntz’un ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile üst üste 3. Maçını da kazanan Türkiye, liderliğini devam ettiriyor. Grubun ilk maçında 6-0 mağlup ettikleri Litvanya’yı bu kez iç sahada konuk edecekler. Maçın net favorisi olan Türkiye’de Rıdvan Yılmaz kadroda yer almıyor.

Litvanya’nın Puanı Yok

Litvanya’nın grupta henüz puanı bulunmuyor. Oynadıkları 3 maçı da kaybettiler ve son sırada yer alıyorlar. Lüksemburg’a 2-0 kaybederek gruba mağlubiyet ile başlayan Litvanya, grubun ikinci maçında ise Türkiye’ye 6-0 kaybetmişti. 3 gün önce ise Faroe Adaları deplasmanında ise 2-1 mağlup oldular. 3 maçtan puan çıkartamayan Litvanya, hücumda da sıkıntı yaşıyor. Grupta sadece Faroe Adaları karşısında gol atabildiler. Bu hafta Türkiye’ye konuk olacak Litvanya’yı zor bir maç bekliyor.

Türkiye – Litvanya Maç Bilgileri

Türkiye – Litvanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Başakşehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de Rıdvan Yılmaz kadroda yer almıyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Caner Erkin, Orkun Kökçü, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

Litvanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Dziugas Bartkus, Limas Klimavicius, Benas Satkus, Egidijus Vaitkunas, Augustinas Klimavicius, Rolandas Baravyskas, Titas Milasius, Edgaras Utkus, Vykintas Slivka, Fedor Cernych, Justas Lasickas

İddaa Tahmini

Türkiye, rakibini ilk maçta deplasmanda 6 golle mağlup etti. Yine maçın favorisiler. Litvanya, rakibine karşı direnemez. Türkiye, ilk maçta olduğu gibi farklı kazanır. 3.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.54

Best10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, galibiyetlerine devam etti. Litvanya’yı 2-0 mağlup ettiler ve grupta 4. galibiyetini aldılar.