Jerv HamKam Bahis Tahmini 19.06.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nde heyecan milli ara dönüşünde devam ederken, 19 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da, Jerv sahasında HamKam‘ı konuk edecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Jerv galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.50, HamKam galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Jerv 6 Haftadır Kazanamıyor

Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcisi Jerv, ilk 9 haftayı 7 puanla kapatırken, milli araya düşme hattının içerisinde girdi. İlk 3 haftadan 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, son 6 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. 6 haftadır galibiyete hasret kalan Jerv, son olarak Sarpsborg’u sahasında konuk ederken, mücadeleden 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 4 gole karşılık, kalesinde 17 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, Arne Sandsto önderliğinde ligin en zayıf performanslarından birini ortaya koydu. Sadece iç sahada maç kazanabilen Jerv, kendisi gibi ligin bir diğer yeni temsilcisi HamKam’ı sahasında konuk edecek. Jerv’in düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var.

HamKam’da Seri Sona Erdi

Norveç Eliteserien Ligi’nin bir yeni temsilcisi HamKam. Konuk ekip ilk 9 haftayı geride bırakırken, 1 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyetle 9 puan topladı ve 12. Sırada yer aldı. Düşme potasından 2 puan uzaklıkta yoluna devam eden konuk ekip, sadece Tromsö ve Odds BK karşısında mağlup oldu. Sandefjord galibiyetinin ardından üst üste 5 maçtan beraberliklerle ayrılan HamKam, milli ara öncesi son sınavını iç sahada Odds BK’ya karşı verirken, 43. Dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve konuk ekipte seri sona erdi. Düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden HamKam, Jerv karşısında kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.

Jerv – HamKam Maç Bilgileri

Jerv – HamKam Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele J.J. Ugland Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Jerv takımında Leandro Fernandes sakat. HamKam cephesinde ise Fredrik Sjolstad kart cezalısı. Morten Bjorlo ve Julian Dunn-Johnson’ın sakatlığı bulunuyor.

Jerv’in 11’i Belli mi?

Jerv’in muhtemel kadrosu: Oystein Ovretveit, Torje Wichne, Mathias Haarup, Daniel Arrocha, Martin Kolskogen, Alves Furtado, John Norheim, Mathias Wichmann, Erik Brenden, Rodney Antwi, Aral Simsir.

HamKam’ın 11’i Belli mi?

HamKam’ın muhtemel kadrosu: George Hagen Godoy, Hasan Kuruçay, Opsahl, Emil Sildnes, Melgalvis Andreassen, Skjærvik, Enkerud, Rodolen Opsahl, Vegard Kongsro, Yuri Yakovenko, Kristian Eriksen.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan Jerv ve HamKam’ın karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Jerv ve HamKam karşılıklı goller bulurken, HamKam deplasmanda Kirkevold ve Melgalvis’in golleriyle galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.