Lilleström Rosenborg İddaa Tahmini 19.06.2022

19 Haziran Pazar akşamı, Norveç Eliteserien Ligi’nin en az mağlup olan takımları, Lilleström ile Rosenborg karşısı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Lilleström galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Rosenborg galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Lilleström Liderliği Bırakmadı

Lilleström, Norveç Eliteserien Ligi’ne ilk 10 haftada damgasını vurmayı başarırken, ev sahibi ligin en fazla puan toplayan, en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Jörgen Lennartsson ve öğrencileri, 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 24 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yer alıyor. Attığı 21 gole karşılık, kalesinde sadece 7 gole izin veren Lilleström, şuana kadar çıktığı tüm maçlarda fileleri havalandırmayı başardı. Milli ara öncesi Tromsö deplasmanına konuk olan ev sahibi, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da, skoru koruyamadı ve haftayı 2-2’lik beraberlikle noktaladı. 3 haftalık galibiyet serisinin ardından puan kaybeden Lilleström, milli ara dönüşünde galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Rosenborg 4 Maçtır Kaybetmiyor

Rosenborg, Norveç Eliteserien Ligi’nde milli araya moralli girdi. Son hafta Valerenga deplasmanına konuk olan Age Hareide’nin öğrencileri, deplasmandan 4-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Rosenborg, 9 hafta sonunda ise sadece Stromsgodset’e deplasmanda kaybetti ve lider Lilleström’ün ardından ligin en az mağlup olan takımı olmayı başardı. 9 maçın 8’inde skor üretmeyi başaran konuk ekip, gol yollarında sorun yaşamıyor. Savunmada ise zaman zaman önemli hatalara imza atan Rosenborg, 14 puanla 6. Sırada yer alıyor. Liderin 10 puan gerisinde kalan konuk ekip, milli ara dönüşünde puan farkını azaltmak istiyor.

Lilleström – Rosenborg Maç Bilgileri

Lilleström – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arasen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lilleström takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Rosenborg cephesinde ise Renzo Giampaoli’nin sakatlığı bulunuyor.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Igoh Ogbu, Tom Pettersson, Garnas, Frederik Holst, Smidesang Edh, Dragsnes, Asen, Ifeanyi Matthew, Akor Adams, Ylldren Ibrahimaj.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Tobias Börkeeiet, Edvard Tagseth, Samual Rogers, Vecchia Holmquist, Jair Skarsem, Markus Henriksen, Pavle Vagic, Jean Holm, Victor Jensen.

İddaa Tahmini

Namağlup lider Lilleström ve 9 haftada tek mağlubiyet alan Rosenborg, karşı karşıya geliyor. 10 maçta skor üreten ev sahibi ile 9 maçın 8’inde gol atan Rosenborg’un, bu haftada gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider milli ara dönüşü Norveç Eliteserien Ligi’nde galibiyetlerine devam etti. İç sahada 3 golle kazanan ekip, Rosenborg karşısında sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.