Molde Jerv İddaa Tahmini 26.06.2022

Molde, 26 Haziran Pazar akşamı sahasında Jerv‘i konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, nesine.com sitesi tarafından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Molde galibiyetine 1.17, beraberliğe 8.00, Jerv galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.36, 2.5 Alt 3.25 oran kazandırıyor.

Molde Yakın Takipte

Molde, Norveç Eliteserien Ligi’ne 6 haftalık galibiyet serisiyle damga vurdu. Milli ara öncesi 5’te 5 yaparak liderin en yakın takipçisi haline gelen ev sahibi, ara dönüşü deplasmanda Odds BK’yı 2-1 mağlup ederken, lider ile puan farkını 2’ye kadar indirdi. 6 haftadır kazanan Erling Moe’nin öğrencileri, ligin en formda takımı olarak yoluna devam ediyor. Bu hafta sahasında Jerv’i konuk edecek olan Molde, düşme hattındaki rakibine puan kaptırmak istemiyor. 11 hafta sonunda sadece 2 kez mağlup olan ev sahibi, mağlubiyetlerini iç sahada alırken, deplasmanda ise namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 3 puanla Bodo/Glimt’e kaptıran Molde, bu sezon çok daha istikrarlı bir performans grafiğiyle şampiyonluğa göz kırpıyor.

Jerv Galibiyeti Unuttu

Geçtiğimiz hafta sahasında HamKam’ı konuk eden Jerv, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, en yakın rakibi karşısında kaybedilen 3 puan konuk ekibi düşme hattına sürükledi. Ligin yeni temsilcisi ilk 10 haftadan sadece 7 puan toplamayı başarırken, tam 7 haftadır maç kazanamıyor. Ligin en az gol atan takımı olarak yoluna devam eden Jerv, kalesinde ise 19 gole engel olamadı. Arne Sandsto yönetiminde ligin zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekipte kötü gidişata milli arada çare olmazken, Jerv mevcut performans grafiğiyle 2. sıradaki Molde karşısında güven vermekten çok uzakta.

Molde – Jerv Maç Bilgileri

Molde – Jerv Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Molde’de Etzaz Hussain, Sheriff Sinyan, Björn Sigurdarson, Eirik Andersen, Ola Brynhildsen ve Rafik Zekhnini’nin sakatlıkları bulunuyor. Jerv cephesinde Leandro Fernandes ve Iman Mafi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Emil Breivik, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Andreas Kaasa, Grødem, Kristoffer Haugen, Magnus Eikrem, Benjamin Hansen, Birk Risa, Rafik Zekhnini.

Jerv’in 11’i Belli mi?

Jerv’in muhtemel kadrosu: Oystein Ovretveit, Torje Wichne, Mathias Haarup, Daniel Arrocha, Martin Kolskogen, Alves Furtado, John Norheim, Mathias Wichmann, Erik Brenden, Rodney Antwi, Aral Simsir.

İddaa Tahmini

Zirvenin en önemli adayları arasında yer alan ve 6 haftalık galibiyet serisiyle rüştünü ispatlayan Molde, düşme hattındaki Jev karşısında galibiyetlerine doludizgin devam etmeyi başarır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.27

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.48

Maç Sonucu: Karşılaşma Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma Ertelendi.