Sundsvall Malmö İddaa Tahmini 01.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Geçen hafta farklı kaybeden Sundsvall bu hafta iç sahada, Malmö’yü konuk edecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Sundsvall bugün Malmö karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Sundsvall galibiyetine 9.95, beraberlik tercihine 5.45, Malmö galibiyetine 1.32 oran veriyor. 

Sundsvall Evinde Kaybetti

Sundsvall, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Djurgarden karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine 5-2 kaybeden Sundsvall, sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşadı. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da sadece 2 galibiyetleri var ve düşme hattında yer alıyorlar. Ligin son sırasında bulunan Helsingborgs ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Malmö karşısında da işlerinin pek kolay olmadığını belirtelim.

Malmö Zirve Takibinde

Malmö, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Helsingborgs karşısında hata yapmadı. Sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar ve İsveç Allsvenskan’da zirve takibini devam ettirdiler. Üst üste 2 maçtır kazanmayı başaran Malmö’de yüzler gülüyor. Helsingborgs galibiyeti ile puanını 21’e yükselten Malmö, 5. sırada yer alıyor ve lider Hacken ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Bu hafta konuk olacakları Sundsvall deplasmanında da 3 puana yakın taraflar. Maç öncesinde Malmö’de Oscar Lewicki ve Adi Nalic’in sakatlıkları bulunuyor.

Sundsvall – Malmö Maç Bilgileri

Sundsvall – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Norrporten Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de Oscar Lewicki ve Adi Nalic’in sakatlıkları bulunuyor.

Sundsvall'ın ilk 11’i Belli mi?

Sundsvall’ın muhtemel kadrosu: Oscar Jonsson, Forrest Lasso, Robert Lundström, Rasmus Lindkvist, Anton Eriksson, Daniel Stensson, Erik Andersson, Pontus Silfver, Saku Ylatupa, Joe Corona, Ronando Damus

Malmö'nün 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

İddaa Tahmini

Malmö’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Düşme hattında yer alan Sundsvall deplasmanında rahat bir galibiyet alırlar ve galibiyet serisini 3 maça çıkartırlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.15

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.32

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sundsvall, sürpriz yaptı. Malmö’yü 2-1 mağlup ederek haftanın sürpriz sonuçlarından birine imz attılar. Malmö, son 6 haftada 4. yenilgisini yaşadı.