AIK Stockholm Mjallby Bahis Tahmini 02.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Liderlik hesapları yapan AIK Stockholm evinde, Mjallby karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

AIK Stockholm ve Mjallby arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. AIK Stockholm kazanır 1.44, beraberlik 4.45, Mjallby kazanır ise 7.95 olarak açıklanmış.

AIK Stockholm Liderlik Peşinde

AIK Stockholm, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Degerfors deplasmanında 2 puan bıraktı. Degerfors ile 1-1 berabere kaldılar ve liderlik şansını kaçırdılar. Hacken’ın puan kaybettiği haftada 2 puan bırakan Bartosz Grzelak’ın ekibi, 2. sıradaki yerini koruyor. Lider Hacken ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. İsveç Allsvenskan’da üst üste 9 maçtır kaybetmeyen AIK Stockholm, bu hafta Mjallby karşısında maçın net favorisi.

Mjallby’de Puan Kayıpları Devam Ediyor

Mjallby, geçen hafta iç sahada konuk ettiği Norrköping ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mjallby, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon 4 galibiyeti bulunan Christian Jardler’in ekibi, topladıı 16 puan ile 9. sırada yer alıyor. Bu hafta ise AIK Stockholm deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Mjallby’de Herman Johansson’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

AIK Stockholm – Mjallby Maç Bilgileri

AIK Stockholm – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mjallby’de Herman Johansson’un kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Josafat Mendes, Alexander Milosevic, Axel Björnström, Erick Ouma Otieno Marcelo, Mikael Lustig, Seastian Larsson, Bilal Hussein, Nicolas Stefanelli, Nabil Bahoui, Jordan Larsson

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Noah Eile, Magnus Finne Worts, Ivan Kricak, Carlos Gracia, Albin Mörfelt, Jesper Gustavsson, Adam Stahl, Rasmus Wiedesheim, Otto Rosengren, Noah Persson

İddaa Tahmini

AIK Stockholm, ligde liderlik hesapları yapıyor. Uzun bir süredir mağlubiyet yaşamıyorlar. Mjallby ise son haftalardaki paun kayıplarına devam ediyor. Bartosz Grzelak’ın ekibi, iç sahada 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: AIK Stockholm, uzun bir aradan sonra mağlup oldu. Mjallby’e 1-0 kaybettiler ve ligdeki 9 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi.