Helsingborgs Kalmar İddaa Tahmini 02.07.2022

İsveç Allsvenskan’da son sırada yer alan ve haftalardır kazanamayan Helsingborgs evinde, Kalmar’ı konuk edecek. Saat 18.30’da oynanacak karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Helsingborgs Kalmar arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Helsingborgs kazanır 3.70, beraberlik 3.35, Kalmar kazanır ise 2.09 olarak açıklanmış.

Helsingborgs 5 Maçtır Kaybediyor

Helsingborgs, bu sezon İsveç Allsvenskan’da zor bir süreçten geçiyor. Geride kalan 12 hafta sonunda sadece 1 galibiyetleri var. Topladığı 5 puan ile ligin son sırasında yer alan Olof Mellberg’in öğrencileri, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Malmö deplasmanına konuk olan Helsingborgs, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son 5 maçını da kaybeden Helsingborgs’un 8 maçtır ise galibiyet alamadığını belirtelim.

Kalmar’dan 3 Puan

Kalmar, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Guldfageln Arena’da konuk ettikleri IFK Varnamo’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Henrik Rydström’ün ekibi, bu hafta ise Helsingborgs deplasmanına konuk olacak. 19 puana sahip olan Kalmar, İsveç Allsvenskan’da 6. sırada yer alıyor. İlk 3 umutlarını da sürdüren Kalmar, bu hafta Helsingborgs karşısına maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik yok.

Helsingborgs – Kalmar Maç Bilgileri

Helsingborgs – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Helsingborgs'un ilk 11’i Belli mi?

Helsingborgs’un muhtemel kadrosu: Anders Lindegaard, Casper Widell, Viljormus Davidsen, Ali Suljic, Ravy Tsouka Dozi, Lucas Lingman, Taha Abdi Ali, Albert Ejupi, Anthony van den Hurk, Rasmus Jönsson, Dennis Olsson

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Doug Bergqvist, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, David Kristjan Olafsson, Isak Jansson, Noah Shamoun, Carl Gustafsson, Oliver Berg, Nahom Netabay, Romarinho

İddaa Tahmini

Kalmar, maçın favorisi. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Helsingborgs ise ligin son sırasında yer alıyor. 9 maçtır galibiyet alamıyorlar. Kalmar’ın bu hafta yine kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kalmar, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Helsingborgs deplasmanında 2 puan bıraktılar.