Honka IFK Mariheman İddaa Tahmini 02.07.2022

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde heyecan 2 Temmuz Cumartesi günü hız kesmeden devam ederken, Honka sahasında IFK Mariheman‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Rexbet, Honka galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.65, IFK Mariehamn galibiyetine ise 6.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Honka Çok Formda

Honka iç sahada harika bir performans grafiği ortaya koyarken, Finlandiya Veikkausliiga’da liderin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Evinde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Honka, 11 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 23 puan toplamayı başarırken, liderin 6 puan gerisinde yer alıyor. Son 3 haftadan galip çıkmayı başaran Vesa Vasara ve öğrencileri, HIFK Helsinki, KuPS Kuopio ve VPS karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Üst sıraları zorlamaya devam eden Vesa Vasara’nın öğrencileri, bu hafta sahasında IFK Mariehamn’ı konuk edecek. Ev sahibi formsuz rakibi karşısında galibiyet serisini ve iç sahada namağlup performans grafiğini sürdürmek istiyor.

IFK Mariehamn Güven Vermedi

Lukas Syberyjski ve öğrencileri, Finlandiya Viekkausliiga’da 11 haftayı geride bırakırken, henüz deplasmanda maç kazanamadı. 6 dış saha maçından sadece 1 puan çıkarabilen ekip, galibiyetlerini iç sahada aldı. Üst üste 6 maçta puan kaybı yaşayan konuk ekip, son olarak sahasında HJK Helsinki’yi konuk ederken, liderin en yakın takipçisini 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ligin en zayıf 3 performansından 1’ini ortaya koyan IFK Mariehamn’ın zorlu fikstürü devam ediyor. Konuk ekip bu hafta 3. Sıradaki Honka ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda galibiyeti bulunmayan IFK Mariehamn, geçtiğimiz maçta HJK’yi mağlup etmeyi başarsa da, deplasmanda güven vermemeye devam ediyor.

Honka – IFK Mariehman Maç Bilgileri

Honka – IFK Mariehamn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 15:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tapiolan Urheilupuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Maksim Rudakov, Henri Aalto, Aldayr Hernandez, Matias Rale, Arko-Mensah, Rui Modesto, Tammilehto, Voutilainen, Kevin Jansen, Agon Sadiku, Ville Koski.

IFK Mariehamn’in 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Mikko Sumusalo, Timi Lahti, Christophe Coubronne, Tamminen, Mohammed Abubakari, Robin Sid, Joakim Latonen, N’gamba, Vahid Hambo, Melvin Kahnberg.

İddaa Tahmini

Liderlik takibini sürdüren Honka, iç sahada 3 haftadır kazanıyor. İç sahada namağlup yoluna devam eden Honka, seriyi IFK Mariehamn karşısında galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Honka iç sahada üstünlüğünü koruyamadı. Ev sahibi henüz 2. dakikada Agon Sadiku ile öne geçmeyi başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve tek golle 1 puana razı geldi.