Sarpsborg Sandefjord Bahis Tahmini 03.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi kapsamında Sarpsborg ile Sandefjord, 3 Temmuz Pazar günü kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Rexbet, 7. sıradaki Sarpsborg galibiyetine 1.44, beraberliğe 5.00, 11. sırada yer alan Sandefjord galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Sarpsborg Evine Mağlubiyetle Döndü

Norveç Eliteserien Ligi’nde HamKam deplasmanına konuk olan Sarpsborg, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle dönerken, 11 hafta sonunda 5. yenilgisini yaşadı. Jerv ve Stromsgodset karşısında 5 gollük galibiyetlerle yükselişe geçen ev sahibi, HamKam karşısında da 2 kez üstünlük yakalasa da, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan puansız ayrıldı. 11 haftalık fikstürden 16 puan toplamayı başaran Sarpsborg, liderin 11 puan gerisinde, 7. sırada yer alıyor. 11 maçta tam 24 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibinde Mikkel Maigaard, Tobias Heintz ve Guillermo Molins 3’lüsü iyi bir sezon geçirirken, Sarpsborg ligde lider ile birlikte en iyi hücum performansına sahip. Ev sahibi Sandefjord karşısında kazanarak, kısa sürede tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Sandefjord 3 Haftadır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta sahasında Tromsö’yü konuk eden Sandefjord, Kurtovic ve Ofkir’in golleriyle karşılaşmada 2 kez öne geçmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 2 haftadır devam eden galibiyet serisini sürdürmeyi başaramasa da, son 3 haftadan 7 puanla namağlup ayrılmayı başaran Marti Cifuentes’in öğrencileri, düşme hattından kurtuldu. Konuk ekip düşme hattı ile arasındaki puan farkını 2’ye çıkarmayı başarırken, bu sezon ilk kez üst üste 3 karşılaşmadan mağlubiyet almadan ayrılmayı başardı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, hücum hattındaki etkisini arttırdı. Bu sezon 6 deplasman maçından 4 galibiyet alan Sandefjord, deplasmanda ligin en iyileri arasında yer alıyor.

Sarpsborg – Sandefjord Maç Bilgileri

Sarpsborg – Sandefjord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sarpsborg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sarpsborg cephesinde Anders Kristiansen ve Joachim Thomassen’in sakatlıkları devam ediyor. Sandefjord takımında ise Sander Risan Mork ve Sander Moen Foss’un sakatlıkları bulunuyor.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Vidtun Nilsen, Anton Hendriksen, Jorgen Horn, Inge Utvik, Lindseth, Salentros, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Tobias Heintz, Guillermo Molins, Kristian Opseth.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Jacob Storevik, Jesper Taaje, Markmanrud, Phillip Slordahl, Ian Smeulers, Keanin Ayer, Aleksander Nilsson, William Kurtovic, Nyenetue, Ofkir, Ruud Tveter.

İddaa Tahmini

Son haftalarda hücum hattında artan performanslarıyla dikkat çeken Sarpsborg ve Sandefjord, bu hafta gollerine hız kesmeyecek ve mücadelede karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 7 gol ve 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, ev sahibi Sarpsborg sahasında 10 kişi kalan rakibini 4 golle mağlup etmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.