Viking Rosenborg İddaa Tahmini 03.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nde haftanın kapanış mücadelesi 3 Temmuz Pazar akşamı, Viking ile Rosenborg arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak mücadelenin yayın ekranı ise nesine.com sitesi.

Betroad, Viking kazanır seçeneğine 1.85, beraberliğe 4.00, Rosenborg kazanır seçeneğine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Viking Zirveden Uzaklaşıyor

Norveç Eliteserien Ligi’ne harika bir başlangıç yapan Viking, son haftalarda düşüşe geçti. Zirve şansını değerlendiremeyen ev sahibi, liderin 6 puan gerisine düştü. 13 karşılaşmadan 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başaran Viking, ilk 10 haftadan sadece 1 mağlubiyet alırken, son 3 haftayı Stromsgodset, Sandefjord ve Haugesund mağlubiyetleriyle noktaladı. 3 maçta da skor üretmeyi başarırken, kalesinde tam 9 gole engel olamayan Bjarne Berntsen’in öğrencileri, ilk 13 hafta sonunda ilk kez hem savunmada hem de hücum hattında bu kadar etkisiz kaldı. Tekrar toparlanmak isteyen Viking, bu hafta Rosenborg karşısında mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Viking’i iç sahada bu sezon mağlup eden tek takım Sandefjord oldu.

Rosenborg Golcülerine Güveniyor

Rosenborg’un deplasman kabusu devam ediyor. Konuk ekip ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alsa da, deplasmanda çıktığı 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi ve zirve yarışından uzak kaldı. 11 hafta sonunda sadece 2 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Rosenborg, geri kalan 9 karşılaşmadan 4 galibiyet, 5 beraberlikle 17 puan topladı. Geçtiğimiz hafta sahasında ligin en zayıf halkası Kristiandsund BK’yı konuk eden Age Hareide ve ekibi, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılırken, lider Lilleström karşısında alınan mağlubiyetin etkilierini üzerinden çabuk attı. Liderlik yarışına dahil olmak için kötü deplasman performansına son vermek zorunda olan Rosenborg, çıktığı 11 maçın 9’unda rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Viking – Rosenborg Maç Bilgileri

Viking – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 21:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sr-Bank Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viking cephesinde Kristoffer Lokberg kart cezalısı. Zlatko Tripic ve Sondre Auklend’in ise sakatlıkları devam ediyor. Rosenborg cephesinde ise bu hafta Noah Holm ve Tobias Borkeeiet’in sakatlıkları bulunuyor.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Vevatne, Bjorshol, David Brekalo, Markus Solbakken, Pattynama, Stensness, Samuel Fridjonsson, Kevin Kabran, Veton Berisha, Sebastian Sebulonsen.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Nilsen Pereira, Edvard Tagseth, Samual Rogers, Vecchia Holmquist, Jair Skarsem, Markus Henriksen, Pavle Vagic, Jean Holm, Victor Jensen.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde üst sıralardan kopmak istemeyen Viking ve Rosenborg’un bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele karşılıklı goller ve beraberlikle sonuçlandı. İki takımda buldukları 1’er golle 1’er puana razı geldi. Viking ve Rosenborg bu hafta golleriyle bizleri yanıltmadı.