Göteborg Degerfors İddaa Tahmini 04.07.2022

İsveç Allsvenskan’da haftanın kapanış maçı. Göteborg ile Degerfors’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.00’de start alacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Göteborg bugün Degerfors karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Göteborg galibiyetine 1.59, beraberlik tercihine 4.30, Degerfors galibiyetine 5.45 oran veriyor. 

Göteborg Deplasmanda Kazandı

Göteborg, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. IK Sirius deplasmanına konuk olan Göteborg, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 2 maçta 6 puan toplayarak moral bulan Roland Nilsson’un öğrencileri, bu hafta Gamla Ullevi’de konuk edeceği Degerfors karşısında da 3 puan arayacak. Son haftalarda hücumda üretkenlik gösteren Göteborg’un bu hafta Degerfors engelini de geçmesi bekleniyor. Maç öncesinde Göteborg’da Oscar Vilhelmsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Degerfors 3 Maçtır Kazanamıyor

Degerfors, İsveç Allsvenskan’da alt sıralardan kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir beraberlik aldılar ama hala düşme hattındalar. İç sahada AIK Stockholm’u konuk eden Tobias Solberg’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 3 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. 7 puan ile düşme hattında bulunan Degerfors’un lig sonuncusu Helsingborgs’un sadece 1 puan üzerinde yer aldığını da belirtmekte fayda var. Maç öncesinde Degerfors’da Oscar Wallin’in sakatlığı devam ediyor.

Göteborg – Degerfors Maç Bilgileri

Göteborg – Degerfors Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’da Oscar Vilhelmsson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Degerfors’da Oscar Wallin’in sakatlığı devam ediyor.

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Warner Hahn, Alexander Jallow, Oscar Wendt, Mats Johan Edward Bangsbo, Carl Johansson, Amir Al Ammari, Gustav Svensson, Kevin Yakob, Oscar Vilhelmsson, Hosam Aiesh, Marcus Berg

Degerfors ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Alfie Whiteman, Erik Lindell, Anton Kralj, Abdelrahman Saidi, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Justin Salmon, Adhavan Rajamohan, Diego Campos

İddaa Tahmini

Degerfors, ligde küme düşme hattında yer alıyor. Son 3 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. Göteborg ise üst üste galibiyetler ile moral buldu. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Degrfors karşısında da galibiyet yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg, galibiyet serisini devam ettirdi. Degerfors’u 2-0 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetine ulaştılar.