UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Shamrock Hibernians FC İddaa Tahmini 05.07.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında, Shamrock ile Hibernians FC karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da start alacak karşılaşmayı bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Shamrock ve Hibernians arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Shamrock kazanır 1.30, beraberlik 5.00, Hibernians kazanır ise 9.50 olarak açıklanmış. 

Shamrock Net Favori

Shamrock, İrlanda’nın en köklü ve en güçlü takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu İrlanda Premier Lig’de şampiyon olarak tamamladılar ve Şampiyonlar Ligi’nin yolunu tuttular. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Malta’nın Hibernians FC takımı ile eşleşen Shamrock, turun favorisi olarak gösteriliyor. Bu sezonda İrlanda Premier Lig’de lider konumda yer alan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olan Stephen Bradyley’in ekibi, geçen hafta Finn Harps deplasmanında 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Hibernians FC Avantaj Arıyor

Hibernians FC, Malta Premier Ligi’nin en güçlü takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladılar ve UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turuna katılmaya hak kazandılar. Stefano Sanderra’nın öğrencileri, geçtiğimiz sezonu Floriana’nın 4 puan önünde şampiyon olarak tamamlamıştı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk turda İrlanda’nın Shamrock takımı ile karşı karşıya gelecek olan Hibernians FC, sürpriz yaparak rövanş maçına avantaj yakalamak istiyor.

Shamrock – Hibernians FC Maç Bilgileri

Shamrock – Hibernians FC Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Sean Hoare, Barry, Richard Towell, Roberto Lopes, Dylan Watts, Daniel Mandriu, Rory Gaffney, Andy Lyons, Jack Bryne

Hibernians FC'nin ilk 11’i Belli mi?

Hibernians FC’nin muhtemel kadrosu: Calleja Cremona, Leandro Almeida, Ferdinando Apap, Zachary Grech, Andrei Agius, Jake Grech, Ali Diakite, Gabriel Izquier Artilles, Dunstan Vella, Thaylor Lubanzadio, Jurgen Degabriele

İddaa Tahmini

Shamrock, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Kadro kalitesi olarak Hibernians’ın çok önündeler. İrlanda ekibi Shamrock, ilk maçı kazanır ve avantajı eline geçirir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Shamrock, farklı bir galibiyet aldı. Hibernians FC’yi 3-0 mağlup ederek avantajı eline geçirdiler.