Bodo/Glimt Sarpsborg İddaa Tahmini 09.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 6. sırasında yer alan Bodo/Glimt ile 5. sıradaki Sarpsborg, 9 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.52, beraberliğe 5.00, Sarpsborg galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.29, beraberliğe 4.00, konuk ekibe ise 4.75 oran veriyor.

Bodo/Glimt Devler Sahnesinde Kazandı

Bodo/Glimt, Norveç Eliteserien Ligi’nde istikrar yakalamayı başaramasa da, Avrupa macerasında istikrarlı başarısını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Norveç Eliteserien Ligi’ni şampiyon tamamlayan ev sahibi, UEFA Konferans Ligi’nde ise Çeyrek Finalist olmayı başarmıştı. Yeni sezona yeniden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında başlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, ligde liderin tam 11 puan gerisinde kalarak, geçen sezonki başarısından uza kaldı. Avrupa başarısında ise istikrarını UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıktığı ilk maçta 3-0’lık Kl Klaksvik galibiyetiyle bizlere gösterdi. İlk maçtan aldığı farklı galibiyetle tur kapısını aralayan ekip, rotasını yeniden Norveç Eliteserien Ligi’ne çevirdi. Sezonun ilk yarısında son 3 haftaya girilirken, ev sahibi lider ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Sarpsborg Golcüleriyle Formda

Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında Sandefjord’u sahasında konuk eden Sarpsborg, tam 4 golle harika bir galibiyete imza attı. Mikael Stahre ve öğrencileri tam 50 dakika boyunca 10 kişiyle mücadele ederken, 4-3’lük galibiyetle sahadan ayrıldı. Anton Jönsson Salentros ve Mikkel Maigaard haftaya damgasını vururken, konuk ekipte iyi hücum performansı devam etti. Son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılarak yükselişe geçen Sarpsborg, son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. 6 haftada 19 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, Bodo/Glimt karşısında hücum hattına güveniyor. 19 puanla yoluna 5. sırada devam eden Sarpsborg, en yakın rakibi Glimt karşısında hata yapmak istemiyor.

Bodo/Glimt – Sarpsborg Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Sarpsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Lasse Nordas ve Morten Konradsen’in sakatlıkları devam ediyor. Sarpsborg cephesinde bu hafta Simen Nilsen kart cezalısı. Anders Kristiansen ve Joachim Thomassen’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Sarpsborg’un 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Vidtun Nilsen, Anton Hendriksen, Jorgen Horn, Inge Utvik, Lindseth, Salentros, Junior Ngouali, Joachim Soltvedt, Tobias Heintz, Guillermo Molins, Kristian Opseth.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında üst sıraları bırakmaya niyeti yok. Son haftalarda iyi performanslar sergileyen taraflar, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç Eliteserien Ligi’ne moralli dönen Bodo/Glimt, iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi 3 puana 4 golle uzanırken, Sarpsborg ise deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.