HIFK Helsinki Haka Bahis Tahmini 09.07.2022

HIFK Helsinki sahasında Haka‘yı konuk edecek. 9 Temmuz Cumartesi günü bizleri bekleyen Finlandiya Veikkausliiga mücadelesi, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Rexbet, HIF Helsinki galibiyetine 3.90, beraberliğe 3.50, Haka galibiyetine ise 1.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

HIFK Helsinki’de Kabus Devam Ediyor

Finlandiya Veikkausliiga’nın en zayıf halkası HIFK Helsinki, sezonun ilk yarısında galibiyet hasretine son hafta Ilves Tampere galibiyetiyle son vermeyi başarırken, ligde kalmak adına umut buldu. Geçtiğimiz hafta ise sezonu son maçta mağlup ettiği Ilves Tampere karşısında açan ev sahibi, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve yeniden düşüşe geçti. 12 hafta sonunda 6 puanla en alt sırada yer alan HIFK Helsinki, 1 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koydu. Attığı 9 gole karşılık, kalesinde 22 gole engel olmayı başaramayan ev sahibinde, kabus gibi performans grafiğine rağmen, Teemu Kankkunen yönetiminde yola devam ediliyor. HIFK Helsinki ligde güven vermemeye devam ediyor.

Haka 3 Haftadır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta SJK Seinajoki deplasmanına konuk olan Haka, 2 kez geriye düştüğü zorlu deplasmanda, Pekka Laine ve Lee Erwin’in golleriyle geri dönmeyi başardı. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Haka, son 3 haftada mağlubiyet almazken, 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başardı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen konuk ekip, 5 maçlık fikstürde sadece HJK Helsinki’ye deplasmanda kaybetti. 8. sırada yer alan Teemu Tainio ve öğrencileri, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Bu hafta ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki karşısına çıkacak olan Haka, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısında, bir kez daha galibiyet arayacak.

HIFK Helsinki – Haka Maç Bilgileri

HIFK Helsinki – Haka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Telia 5G- Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HIFK Helsinki cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Haka’da ise Vigori Gbe’nin sakatlığı devam ediyor.

HIFK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Beto, Carrillo, Mattila, Malolo, Eremenko, Keaton Isaksson, Eero Markkanen, Pitah, Ahadi, Glover, Nikki.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Ramon de Lucas Perez, Seth Saarinen, Matti Auvinen, Henri Malundama, Pekka Laine, Zarokostas, Lee Erwin, Logan Rogerson.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yükselişe geçerek alt sıralardan kurtulan Haka, en alt sırada yer alan HIFK Helsink’yi sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başarmıştı. Haka deplasmanda da rakibi mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.91

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Haka bu hafta konuk olduğu HIFK Helsinki deplasmanında bizleri yanıltmadı. Konuk ekip Stavros Zarokostas ve Lee Erwin’in golleriyle deplasmandan 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.